Τα νέα των μελών μας

xenia Εκθέσεις Συνέδρια AE: 43η xenia 25-28 Νοεμβρίου 2011, Metropolitan Expo

Με τον τουρισμό να μπαίνει σε τροχιά ανάκαμψης και με τα αποτελέσματα να διαφαίνονται θετικά για το 2011,  θα πραγματοποιηθεί η 43η Διεθνής Έκθεση xenia, στις 25-28 Νοεμβρίου 2011, αρωγός στην προσπάθεια βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών για την βιώσιμη ανάπτυξη των τουριστικών επιχειρήσεων, στο διεθνές ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Μέσα σε αυτό το κλίμα, η 43η xenia, αποκτά εξαιρετικό ενδιαφέρον, καθώς θα πλαισιώσει και πάλι την ετήσια συνάντηση των επιχειρηματιών του τουρισμού, με πολλές και διαφορετικές θεματικές εκδηλώσεις, για νέα κίνητρα, τάσεις και προϊόντα, στις μονάδες φιλοξενίας, εστίασης και ψυχαγωγίας.
Ήδη έχουν οριστεί, ενώ αναμένεται να ανακοινωθούν και άλλες:

Οίνος & xenia:  Επώνυμο Ελληνικό Κρασί & Ελληνική Φιλοξενία.
Η δυναμική τους αποκαλύφθηκε στην πρώτη  περσινή παρουσία του Επώνυμου Ελληνικού Κρασιού αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και διευρύνεται  στην 43η xenia, με σημαντικές ενέργειες και δράσεις γευσιγνωσίες, παρουσιάσεις, συνέδρια και σεμινάρια.

The Bar Academy Show 2: Σεμινάρια και εισηγήσεις καταξιωμένων επαγγελματιών bartenders από την Ελλάδα και το εξωτερικό, διαγωνισμοί δεξιοτήτων βάσει διεθνών κανονισμών, Bar Academy Awards 2011 και ανάδειξη των καλύτερων bartenders με τη συμμετοχή των μεγαλύτερων εισαγωγέων και διανομέων ποτών στην έκθεση.

Επιπλέον, η xenia είναι η μόνη έκθεση που αποδίδει στους εκθέτες της τα στοιχεία των επισκεπτών, προκειμένου να έχουν πραγματική εικόνα (ποσοτική & ποιοτική) των αποτελεσμάτων της έκθεσης, παρέχοντας τους τη δυνατότητα να ανανεώνουν στοχευμένα το πελατολόγιο τους.

Τέλος, το διευρυμένο δίκτυο ενημέρωσης της xenia (xenia news, newsletter, και το περιοδικό Hotelier) υποστηρίζει στοχευμένα, όλο το χρόνο, την επικοινωνία των εκθετών της με την αγορά.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο