Τα νέα των μελών μας

Xenia Digi Hotel: Το απόλυτο ψηφιακό event για τα ξενοδοχεία στη Xenia 2019

undefined

 

 

To ψηφιακό παζλ του σύγχρονου ξενοδοχείου θα συμπληρωθεί κομμάτι – κομμάτι στην έκθεση Xenia 2019, 23-25 Νοεμβρίου, Metropolitan Expo, στα πλαίσια της δημοφιλούς πλέον παράλληλης εκδήλωσης Digi Hotel. 

Στρατηγική, πωλήσεις, κρατήσεις, sites, περιεχόμενο, κανάλια διανομής, OTAs, μάρκετινγκ, διαφήμιση, socialmedia, τεχνικές αλλά και τα πιο επιτυχημένα casestudies θα πρωταγωνιστήσουν στην σκηνή του DigiHotel, που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της έκθεσης, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στο Hall 3.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη και σημαντικότερη εκδήλωση του τομέα του digitalhoteling που θα πραγματοποιηθεί και φέτος στο πλαίσιο της έκθεσης Xenia. Καθημερινά, μέσα από ένα πολύωρο πρόγραμμα, κορυφαία στελέχη ξενοδοχείων, καταξιωμένοι επαγγελματίες του digitalmarketing, ξένοι ομιλητές και ειδικοί θα παρουσιάσουν, μέσα από ομιλίες, συζητήσεις σε πάνελ όλες τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις του Online παγκόσμιου περιβάλλοντος, δίνοντας λύσεις, συμβουλές και οδηγίες στους Έλληνες ξενοδόχους. 

undefined

Πλούσιο πρόγραμμα με κορυφαίους ομιλητές

Μέσα από θεματικές ενότητες οι ομιλητές θα αναλύσουν τόσο τις εξελίξεις στις συνήθειες του σύγχρονου ταξιδιώτη και πως αυτός συμπεριφέρεται Online, ποια είναι η ψηφιακή διαδρομή που ακολουθεί στην αναζήτηση του για το ξενοδοχείο των διακοπών του και πως το επιλέγει, όσο και τα εργαλεία που έχει σήμερα στη διάθεση του το ξενοδοχείο για να προβληθεί στο κοινό που επιθυμεί και του ταιριάζει, τα κανάλια πώλησης που είναι κατάλληλα για αυτό, στρατηγικές, κόστη, κ.α.

Στελέχη της ξενοδοχειακής αγοράς θα εξηγήσουν μέσα από πραγματικά παραδείγματα τους τρόπους που μπορεί ένα ξενοδοχείο να επιτύχει υψηλά ποσοστά απευθείας κρατήσεων μέσα από το site του και θα δώσουν συμβουλές για την σωστή διαχείριση και διανομή των ηλεκτρονικών καναλιών. Ειδικοί στη δημιουργία περιεχομένου θα παρουσιάσουν σωστές πρακτικές παραγωγής όλων των ειδών περιεχομένου, αλλά και το πώς μπορούν τα ξενοδοχεία να εκμεταλλευτούν το περιεχόμενο που παράγουν δωρεάν οι πελάτες τους για αυτούς. Το online marketing, η διαφήμιση και όλοι οι σύγχρονοι τρόποι ψηφιακής προώθησης επίσης θα αναλυθούν από ειδικούς ομιλητές, οι οποίοι θα αναλύσουν τα νέα εργαλεία που είναι διαθέσιμα για τα ξενοδοχεία και κυρίως τους τρόπους στόχευσης του κοινού αλλά και τα κόστη. 

Για περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση Xeniaκαι την εκδήλωση Digi Hotel εδώ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο