Τα νέα των μελών μας

W.S.P.C: Το W.S.P.C. & το επώνυμο ελληνικό κρασί στο επίκεντρο της παγκόσμιας οινικής εκπαίδευσης

undefined

 

Το Wine & Spirit Professional Center Ltd (W.S.P.C.), πρωτοπόρος εδώ και μια δεκαετία στην οινική εκπαίδευση, υποδέχεται στην Αθήνα επαγγελματίες Οινοχόους της παγκόσμιας αγοράς για τα προγράμματα σπουδών του Court of Master Sommeliers. Τα προγράμματα των Master Sommeliers αποτελούν το κορυφαίο επαγγελματικό εχέγγυο που μπορεί κάποιος να κατακτήσει διεθνώς. Ο όρος  Οινοχόος (Sommelier), διεθνώς, είναι συνώνυμος με τους Τίτλους Σπουδών του Court of Master Sommeliers. Τα προγράμματα του CMSστην Νότια Ευρώπη διεξάγονται αποκλειστικά από το W.S.P.C. και αποκλειστικά στην Ελλάδα. 

Στις 24, 25 & 26 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί το τρίτο στη σειρά πρόγραμμα του Court of Master Sommeliers (CMS), στην Αθήνα. Στο εν λόγω τμήμα θα φοιτήσουν τριάντα δυο (32) οινοχόοι από premium σημεία πώλησης ανά τον κόσμο: 1*, 2* και 3* εστιατόρια του πλανήτη όπως Fat Duck, HAKKASAN DUBAI, HAKKASANUK, 5* Ξενοδοχεία του πλανήτη αλλά και από burj al arab hotel dubai (που είναι μια κατηγορία μόνο του)!  Οι απανταχού Οινοχόοι θα φοιτήσουν για την κατάκτηση της παγκόσμιας Πιστοποίησής τους ως Certified Sommeliers. Σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος καθώς και στην απονομή των Τίτλων Σπουδών τους, οι σπουδαστές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το Επώνυμο Ελληνικό Κρασί, την Ελληνική γαστρονομία καθώς και κορυφαίους Έλληνες οινοπαραγωγούς.  

Ήδη έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός για το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Court of Master Sommeliers στην Αθήνα την ερχόμενη άνοιξη (Μάρτιος 2016). Στοχεύουμε ψηλά, στοχεύουμε στο να αναδείξουμε την Ελλάδα ως το επίκεντρο της παγκόσμιας οινικής εκπαίδευσης και κουλτούρας.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο