Τα νέα των μελών μας

W.S.P.C.: Το W.S.P.C. & το επώνυμο ελληνικό κρασί στο επίκεντρο της παγκόσμιας οινικής εκπαίδευσης

undefined

 

Το Wine & Spirit Professional Center Ltd (W.S.P.C.), πρωτοπόρος εδώ και μια δεκαετία στην οινική εκπαίδευση, υποδέχεται στην Αθήνα επαγγελματίες Οινοχόους της παγκόσμιας αγοράς για τα προγράμματα σπουδών του Court of Master Sommeliers. Τα προγράμματα των Master Sommeliers αποτελούν το κορυφαίο επαγγελματικό εχέγγυο που μπορεί κάποιος να κατακτήσει διεθνώς. Ο όρος  Οινοχόος (Sommelier), διεθνώς, είναι συνώνυμος με τους Τίτλους Σπουδών του Court of Master Sommeliers. Τα προγράμματα του CMS στην Νότια Ευρώπη διεξάγονται αποκλειστικά από το W.S.P.C. και αποκλειστικά στην Ελλάδα. 

Στο εν λόγω τμήμα θα φοιτήσουν είκοσι πέντε (25) οινοχόοι από premium σημεία πώλησης ανά τον κόσμο: 1*, 2* και 3* εστιατόρια του πλανήτη όπως Ηakkasan Doha, Gordon Ramsey, Four Seasons κ.α. Οι απανταχού Οινοχόοι θα φοιτήσουν για την κατάκτηση της παγκόσμιας Πιστοποίησής τους ως Certified Sommeliers. Σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος καθώς και στην απονομή των Τίτλων Σπουδών τους, οι σπουδαστές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το Επώνυμο Ελληνικό Κρασί, την Ελληνική γαστρονομία καθώς και κορυφαίους Έλληνες οινοπαραγωγούς.  

Ήδη έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός για το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Court of Master Sommeliers στην Αθήνα τον ερχόμενο Χειμώνα (Νοέμβριος 2016). Στοχεύουμε ψηλά, στοχεύουμε στο να αναδείξουμε την Ελλάδα ως το επίκεντρο της παγκόσμιας οινικής εκπαίδευσης και κουλτούρας.

 

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.