Τα νέα των μελών μας

WSPC: Το WSET βραβεύτηκε από τη Βασίλισσα της Αγγλίας για τη συνεισφορά του στην Παγκόσμια Οινική Εκπαίδευση

 undefined

Το W.S.P.C Ελλάδος είναι περήφανο για τη βράβευση του μητρικού του οργανισμού, Wine & Spirit Education Trust (WSET Αγγλίας) από τη Βασίλισσα της Αγγλίας, Ελισάβετ με το: QueenAward for Enterprise 2015 in International Trade. 

Το βραβείο αποτελεί μία από τις σπουδαιότερες διακρίσεις για τις βρετανικές επιχειρήσεις. Το WSET κατέκτησε αυτή τη διάκριση λόγω της συνεισφοράς του στην ανάπτυξη της παγκόσμιας οινικής εκπαίδευσης. Ο Διευθύνων Σύμβουλος, Ian Harris AIWS θεωρεί αυτή τη βράβευση ορόσημο στην παγκόσμια αγορά οίνων & αποσταγμάτων με τη Μεγάλη Βρετανία να παραμένει ο μοχλός ανάπτυξης των κλάδων σε διεθνές επίπεδο και δηλώνει: 

“Καθώς το Ηνωμένο Βασίλειο είναι μια χώρα με ιστορικά χαμηλή εγχώρια παραγωγή, ήμασταν ανέκαθεν ένας από τους μεγαλύτερους εισαγωγείς κρασιού στον κόσμο. Αυτή η επαφή μας με διαφορετικά στυλ και ποικιλίες σταφυλιών μας έκανε να κατανοήσουμε εις βάθος τα κρασιά και τα αποστάγματα από όλο τον κόσμο και μας κατάρτισε ώστε να γίνουμε παγκόσμιοι ηγέτες στην εκπαίδευση του κλάδου χάρη και στις συντονισμένες και αφοσιωμένες προσπάθειες του προσωπικού και των αντιπροσώπων μας. Είναι εντυπωσιακό να αναγνωρίζονται οι προσπάθειες μας από τη Βασίλισσα.”

 undefined

To W.S.P.C Ελλάδος, με Έλληνες και ξένους σπουδαστές, είναι ιδιαίτερα περήφανο για την επιστέγαση του παγκόσμιου κύρους του οργανισμού που εκπροσωπεί στα Βαλκάνια τα έντεκα τελευταία χρόνια. Το ίδιο το W.S.P.C βραβεύτηκε το 2009 από το WSET Αγγλίας ως το Καλύτερο Παράρτημα του Κόσμου.

undefined

Φωτογραφία: Ο Ian Harris, Διευθύνων Σύμβουλος του WSET London, με τη Βασίλισσα της Αγγλίας στα Παλάτια του Μπάκιγχαμ στα πλαίσια της απονομής των Βραβείων QueenAwards for Enterprise τον Ιούλιο του 2015.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο