Τα νέα των μελών μας

WSPC: Σπουδές οινοχοΐας στην Ελλάδα από το κορυφαίο ίδρυμα Court of Master Sommeliers

undefined

 

Οι Τίτλοι Σπουδών του Court of Master Sommeliers (CMS) είναι η κορυφή της αναρρίχησης στη διεθνή επαγγελματική καταξίωση στο service των κρασιών, των αποσταγμάτων και των άλλων οινοπνευματωδών, στις αγορές του Τουρισμού, Φιλοξενίας/ Ξενοδοχείων και Εστίασης. Ο όρος Οινοχόος (Sommelier) σε παγκόσμιο επίπεδο είναι συνώνυμος με το Court of Master Sommeliers (CMS).

undefined

Τα προγράμματα του CMS στα Βαλκάνια διεξάγονται αποκλειστικά από το W.S.P.C., έχοντας μάλιστα προσελκύσει το ενδιαφέρον της παγκόσμιας αγοράς. Στο αντίστοιχο πρόγραμμα του Νοεμβρίου 2014, συμμετείχαν 6 Έλληνες οινοχόοι και 18 οινοχόοι από όλο τον υπόλοιπο κόσμο, συνθέτοντας ένα δυνατό multinational- multicultural τμήμα. Ενδεικτικά, το CMS course της Αθήνας παρακολούθησαν οινοχόοι από κορυφαία εστιατόρια του πλανήτη βραβευμένα με 3 αστέρια Michelin και high-end ξενοδοχεία της Ισπανίας, της Κωνσταντινούπολης, της Γερμανίας, της Σουηδίας, της Γαλλίας (Hakkasan, Armani Hotel, Kempinski, Gordon Ramsey κ.τ.λ.) και από άλλες χώρες όπως τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τη Ρωσία την Ινδία και άλλες.

Το W.S.P.C. ανακοινώνει τη διεξαγωγή νέου τμήματος εκπαίδευσης στην οινοχοΐα του Court of Master Sommeliers στις 30, 31 Μαρτίου και 1η Απριλίου του 2015 στην Αθήνα.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο