Τα νέα των μελών μας

WSPC Sommelier Academy: Μία Υποτροφία κάθε χρόνο

Ο κλάδος της Οινοχοΐας, αποτελεί για το WSPC ΣΠΟΥΔΕΣ, σπουδές που μπορεί να οδηγήσουν κάθε Έλληνα στον τίτλο του Master Sommelier, ή στον τίτλο του SAKE SAMURAI ή στον τίτλο του Master of Wine, τοποθετώντας έτσι την Ελλάδα στον παγκόσμιο χάρτη των μεγάλων προσωπικοτήτων.

Όλοι οι παγκόσμιοι φορείς εκπαίδευσης με τους οποίους συνεργαζόμαστε – WSET, BSA, Court of Master Sommeliers (CMS), Wine Scholar Guild συμπεριλαμβάνονται στο εκπαιδευτικό περίγραμμα των Σπουδών Οινοχοΐας.

Συσχέτιση των αναγκών των επιχειρήσεων με κάθε έτος σπουδών

Το εκπαιδευτικό περίγραμμα των Σπουδών Οινοχοΐας του WSPC, είναι έτσι καταρτισμένο ώστε οι σπουδαστές να μπορούν παράλληλα να εργάζονται – ιδιαιτέρως τους καλοκαιρινούς μήνες (σεζόν). Κάθε στάδιο σπουδών ουσιαστικά προσδίδει σαφήνεια στην επαγγελματική ταυτότητα του υποψηφίου, αποσαφηνίζοντας έτσι και στους υποψήφιους εργοδότες, θέσεις και αρμοδιότητες ανά έτος ολοκλήρωσης του περιγράμματος.

Plan your studies στην Ακαδημία Οινοχοΐας

Η Ακαδημία Οινοχοΐας του WSPC διαθέτει εκπαιδευτικό περίγραμμα που ξεπερνάει τις 520 ώρες διδασκαλίας και πρακτικής, και απλώνεται σε 4 Στάδια Σπουδών. Το WSPC SOMM ACADEMY αποτελεί το πιο ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Σπουδών στον τομέα της Οινοχοΐας στην Ευρώπη, στοχεύοντας στην συστηματική αναβάθμιση του Ανθρώπινου Δυναμικού της Οινοχοΐας στην Ελλάδα, δημιουργώντας Executive Sommeliers για μεγάλα high-end ξενοδοχεία, εστιατόρια και τουριστικούς προορισμούς.

Οι επίδοξοι Executive Sommeliers με την αποφοίτησή τους, θα ανήκουν, πλέον, σε ένα δίκτυο Διεθνώς Αναγνωρισμένων Επαγγελματιών και στην elite της Παγκόσμιας Οινοχοΐας.

Η Υποτροφία

Το WSPC – ως μέλος του ΣΕΤΕ – στηρίζει την προσπάθεια του κλάδου για ανεύρεση εξειδικευμένου και άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού. Έτσι, κάθε χρόνο, θα παρέχει σε μία επιχείρηση/ ξενοδοχείο – μέλος του ΣΕΤΕ, 10% μειωμένα δίδακτρα σε κάθε στάδιο σπουδών για την εκπαίδευση ενός/ μίας υπαλλήλου (συνολικό όφελος και στα 4 στάδια: €1.300).

Η νικήτρια Επιχείρηση θα αναδεικνύεται κάθε χρόνο ύστερα από κλήρωση, ενώ όλα τα υπόλοιπα μέλη του ΣΕΤΕ που θα λαμβάνουν μέρος στην κλήρωση, θα επωφελούνται με 5% έκπτωση στο σύνολο των διδάκτρων.

Λάβετε μέρος στην κλήρωση* μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου, συμπληρώνοντας την παρούσα Αίτηση Συμμετοχής.

*Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί παρουσία δικηγόρου στην έδρα του WSPC (Γλαύκου 11, 17564, Παλαιό Φάληρο) στις 15 Μαρτίου 2024 και ώρα 13:00. Οι επιχειρήσεις-μέλη του ΣΕΤΕ με τη συμμετοχή τους στην κλήρωση αποδέχονται τους Όρους του Διαγωνισμού και συναινούν στην επεξεργασία των στοιχείων τους βάση της “Πολιτικής Απορρήτου” του Οργανισμού μας, η οποία είναι εναρμονισμένη με τις απαιτήσεις του Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο