Τα νέα των μελών μας

W.S.P.C: Conseil des Grands Crus Classés en 1855 Tasting στο W.S.P.C

undefined

Το W.S.P.C σε συνεργασία με το Conseil des Grands Crus Classés en 1855 (το Συμβούλιο των Grands Crus Classés της κατάταξης του 1855 στο Médoc του Bordeaux), στα πλαίσια του εορτασμού των 160 χρόνων από την ιστορική εκείνη κατάταξη, διοργάνωσαν την Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015 ένα Master Class, μία μοναδική Γευσιγνωσία, η οποία αποτελείτο από οκτώ (8) εξαιρετικά Grands Crus Classés, τέσσερα από την μοναδική χρονιά του 2010 και τέσσερα από την πολύ καλή χρονιά του 2011.

undefined

Πάνω από 90 άτομα, επαγγελματίες του οινικού χώρου και οινοδημοσιογράφοι, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις παραπάνω ετικέτες σε ένα walk around format γευσιγνωσίας, καθώς και να συνομιλήσουν με τον Γενικό Διευθυντή του Conseil des Grands Crus Classés en 1855, Mr. Sylvain Boivert, μετά από την αξιοσημείωτη εισήγησή του. 

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο