Τα νέα των μελών μας

WORKATHLON: Ημέρες Καριέρας Τουρισμού: Έρχονται στη Θεσσαλονίκη 26-27 Ιανουαρίου & 15 Φεβρουαρίου στην Πάτρα, από το kariera.gr και τη Workathlon

Οι Ημέρες Καριέρας Τουρισμού του kariera.gr, του μεγαλύτερου hub για την εργασιακή ζωή στην Ελλάδα, και της Workathlon, μέλους του Kariera Group, έρχονται στη Θεσσαλονίκη 26 και 27 Ιανουαρίου 2024 στο Grand Hotel Palace και στην Πάτρα στις 15 Φεβρουαρίου στο Ξενοδοχείο MY WAY Hotel & Events, από τις 10:00 έως τις 17:00. Κύριο στόχο της εκδήλωσης αποτελεί η ενίσχυση της απασχόλησης των υποψηφίων στον τουριστικό κλάδο.

Για όλους τους επισκέπτες η είσοδος στον χώρο διεξαγωγής είναι δωρεάν, με μοναδική προϋπόθεση να δηλώσουν συμμετοχή, πατώντας εδώ για την Θεσσαλονίκη.

Οι υποψήφιοι που αναζητούν το πρώτο ή το επόμενο βήμα στην καριέρα τους στον κλάδο του Τουρισμού, θα μπορούν:

  • να έρθουν σε επαφή με εκπροσώπους εταιρειών Τουρισμού και HoReCa που προσλαμβάνουν ενεργά,
  • να περάσουν από 1:1 συνεντεύξεις εργασίας,
  • να δικτυωθούν με ειδικούς του κλάδου τους.

Μέσω του διήμερου event, οι συμμετέχουσες εταιρείες Τουρισμού και HoReCa θα έχουν την ευκαιρία να προετοιμαστούν για την επερχόμενη σεζόν έγκαιρα και να κερδίσουν χρόνο στη στελέχωση της ομάδας τους, ενώ παράλληλα θα έχουν τη δυνατότητα να προβληθούν ως Εργοδότες Επιλογής (Employers of Choice) και να κάνουν networking με άλλους κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου.

Οι ενδιαφερόμενες εταιρείες, για να συμμετάσχουν στο event, μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον  τους εδώ. Για ακόμα μεγαλύτερη προβολή και πολλαπλά οφέλη, οι συμμετέχουσες εταιρείες έχουν την επιλογή να γίνουν Platinum ή Gold Χορηγοί των Ημερών Καριέρας Θεσσαλονίκης & Πάτρας.

Διοργάνωση: kariera.gr & workathlon

Επικοινωνία:

Τηλ.: 2106109119

Email: joanna.psomopoulou@workathlon.com

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο