Τα νέα των μελών μας

Wine & Spirits Professional Center: Εκπαιδευτικά Προγράμματα Οίνου & Αποσταγμάτων WSET London – ΙΑΝ. 2013 – W.S.P.C. WINTER SCHOOL: ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ: 1, 2 & 3

To W.S.P.C., το ελληνικό παράρτημα του παγκόσμιου εκπαιδευτικού οργανισμού Wine & Spirit Education Trust (WSET London) που αποτελεί τον μεγαλύτερο και πλέον έγκριτο φορέα οινικής εκπαίδευσης στον κόσμο, ανακοινώνει την διεξαγωγή του εντατικού εκπαιδευτικού σχήματος WINTER SCHOOL τον Ιανουάριο του  2013.

Με άξονα τη διευκόλυνση των υποψηφίων σπουδαστών μας αλλά και των ήδη σπουδαστών μας από την ευρύτερη περιφέρεια της Ελλάδας, υλοποιούμε, τον Ιανουάριο του νέου έτους, τη διεξαγωγή και των 3 πρώτων Επιπέδων Σπουδών σπουδών (WSET Foundation, Intermediate & Advanced Awards) σε εντατική μορφή, μέσα σε 15 συνεχόμενες μέρες στην Αθήνα. Το νέο αυτό εκπαιδευτικό σχήμα το ονομάσαμε W.S.P.C. WINTER SCHOOL και δίνει τη δυνατότητα στους νέους σπουδαστές μας να ολοκληρώσουν πιο σύντομα και σαφώς πιο οικονομικά (μιας και μόνο οι τιμές Αθηνών ισχύουν) τα κυριότερα Επίπεδα Σπουδών του WSET London.  
 
Το εντατικό αυτό πρόγραμμα έχει έδρα την Αθήνα και απευθύνεται στους επαγγελματίες εκτός Αθηνών που στοχεύουν μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα – ακριβώς την περίοδο που δεν εργάζονται σε ρυθμούς “σεζόν” – να ολοκληρώσουν τα εκπαιδευτικά προγράμματα του WSET London. Απευθύνεται επίσης στους Αθηναίους που επιθυμούν τη σύντομη ολοκλήρωση των σπουδών τους.
 
Δεν είναι υποχρεωτικό για κάποιον σπουδαστή να εγγραφεί και στα 3 Επίπεδα Σπουδών. Το νέο σχήμα που προτείνουμε είναι εξαιρετικά ευέλικτο, γιατί ανάλογα με το ποιο ή ποια Επίπεδα Σπουδών έχει ήδη ολοκληρώσει ο εν λόγω σπουδαστής θα μπορεί να εγγραφεί μόνο στο αμέσως επόμενο ή στα αμέσως επόμενα Επίπεδα/ εκπαιδευτικά προγράμματα.
 
Η περίοδος εγγραφών θα διαρκέσει από τώρα έως τις 7 Ιανουαρίου 2013.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο