Τα νέα των μελών μας

WELCOME PICKUPS: Η Welcome Pickups στην έκθεση Xenia 2023

Η ομάδα της Welcome Pickups είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμμετοχή της στην ετήσια έκθεση Xenia 2023, που φέρνει σε επαφή επαγγελματίες από τον κλάδο της φιλοξενίας και της ξενοδοχειακής βιομηχανίας.

Από τις 25 έως τις 27 Νοεμβρίου 2023, η ελληνική εταιρεία τεχνολογίας που ειδικεύεται στην επίγεια μεταφορά ταξιδιωτών θα βρίσκεται στο Hall 1, Stand B31 του Metropolitan Expo για να παρουσιάσει όχι μόνο τις υπηρεσίες της αλλά και όλους τους τρόπους κατά τους οποίους μπορεί να ενισχύσει την εμπειρία και την επιτυχία των επαγγελματιών στην ευρύτερη αγορά του τουρισμού. Κλείστε τη συνάντησή σας με την ομάδα της Welcome Pickups εδώ >

Η έκθεση Xenia αποτελεί ένα προνομιακό φόρουμ ανταλλαγής ιδεών και καινοτομιών μεταξύ επαγγελματιών από τον κλάδο της ξενοδοχειακής βιομηχανίας. Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να εκτίθενται σε επιχειρηματικές ευκαιρίες και να ανακαλύπτουν τις τελευταίες τάσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες.

Η Welcome Pickups, με τη συμμετοχή της στην Xenia 2023, επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στον κλάδο της φιλοξενίας στην Ελλάδα, όπου και δραστηριοποιείται δυναμικά τα τελευταία 8 χρόνια, σημειώνοντας ραγδαία ανάπτυξη.

Μερικά δεδομένα για τη Welcome Pickups:

  • Συνεργασίες με πάνω από 2000 ξενοδοχεία σε παγκόσμιο επίπεδο και με σχεδόν 500 ξενοδοχεία στην Ελλάδα.
  • Δραστηριοποίηση σε περίπου 200 προορισμούς, 12 εκ των οποίων βρίσκονται στην Ελλάδα.
  • Η εταιρεία προβλέπεται να αγγίξει τις 170 χιλιάδες μεταφορές ταξιδιωτών στην Ελλάδα το 2023.
  • Η ετήσια αύξηση της ζήτησης των υπηρεσιών της Welcome Pickups σε ελληνικούς προορισμούς έχει ξεπεράσει κατά μέσο όσο το 51% σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά.

Ώρες λειτουργίας της Xenia 2023:

Σάββατο, 25 Νοεμβρίου : 10:00 – 18:30

Κυριακή, 26 Νοεμβρίου : 10:00 – 18:30

Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου : 10:00 – 18:00

 Metropolitan Expo, Σπάτα – Hall: 2 | Stand B31

 Σχετικά με τη Welcome Pickups:

Η Welcome Pickups, που ιδρύθηκε το 2015 στην Αθήνα, είναι μια ταξιδιωτική / τεχνολογική νεοφυής εταιρεία που έχει μετατρέψει τις απλές μεταφορές από το αεροδρόμιο σε ποιοτικές ταξιδιωτικές εμπειρίες. Καθώς η εταιρεία συνεχίζει να αναπτύσσεται και να επεκτείνει τις δραστηριότητές της σε σημαντικούς προορισμούς παγκοσμίως, εξελίσσεται γρήγορα σε παγκόσμιο ηγέτη στην κατηγορία.

  • Μία από τις εταιρείες μετακινήσεων με την υψηλότερη βαθμολογία παγκοσμίως, με 4,9 στα 5 αστέρια στο TripAdvisor, το Trustpilot και άλλες κορυφαίες πλατφόρμες αξιολογήσεων.
  • Νικήτρια του Βραβείου SiteMinder Partner App of The Year 2023 που διοργανώθηκε από το κορυφαίο channel manager παγκοσμίως, SiteMinder.
  • Νικήτρια του Βραβείου Travellers’ Choice του TripAdvisor στον τομέα των Μεταφορών για το 2022.
  • Πάνω από 3.500 συνεργάτες παγκοσμίως εκ των οποίων οι 500 αποτελούν ξενοδοχεία στην Ελλάδα.
  • Πάνω από 1.500.000 ευχαριστημένοι ταξιδιώτες τον χρόνο.

——

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες; Η Welcome Pickups μπορεί να παρέχει συνεντεύξεις και σχόλια. Για περισσότερες πληροφορίες ή για να προγραμματίσετε μια συνέντευξη, επικοινωνήστε με το τμήμα δημοσίων σχέσεων, στέλνοντας email στο press@welcomepickups.com ή χρησιμοποιώντας τη σχετική φόρμα στη σελίδα επικοινωνίας μας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο