Τα νέα των μελών μας

WebOlution: To Astra Suites, υποδέχεται Τεχνολογίες Νέας Γενιάς με την υπογραφή της WebOlution

 

undefined

Το ανανεωμένο website του Astra Suites, λανσάρει η ομάδα της WebOlution μέσω του οποίου καταφέρνει και ζωντανεύει το όραμα κάθε επισκέπτη, φέρνοντας τον ακόμα πιο κοντά σε ένα ταξίδι αισθήσεων, μέσα από τις μαγευτικές εικόνες του ξενοδοχείου που προκαλούν αξέχαστα συναισθήματα. Με καθαρό design και λιτές γραμμές το νέο website του Astra, επιτρέπει στον χρήστη να γνωρίσει, να εξερευνήσει και να ζήσει την συνολική εμπειρία του ξενοδοχείου, μέσα από τις προσφορές και τα ιδιαίτερα experiences που προσφέρει, όπως concierge & μεταφορά, ξεναγήσεις, things to do, ASTRA wellness και την ανεπανάληπτη εμπειρία διοργάνωσης γάμων.

Η νέα, Google friendly και απόλυτα συμβατή με τα κινητά, custom-made ιστοσελίδα του Astra Suites, σχεδιάστηκε με λεπτομέρεια στη minimal αισθητική, εκφράζοντας την απόλυτη ηρεμία της τοποθεσίας και την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική. Ο σχεδιασμός μιας νέας ιστοσελίδας αποτελεί πάντα πρόκληση για την ομάδα της WebOlution. Ωστόσο, ο ανασχεδιασμός της ήδη υπάρχουσας ιστοσελίδας του Astra Suites, σηματοδότησε την έμπνευση για την δημιουργία ενός υψηλού επιπέδου site, με στόχο την απόλυτη optimized UI & UX εμπειρία του χρήστη, όπου συνάδει απόλυτα με τον χαρακτήρα και τις εμπειρίες διαμονής του ξενοδοχείου.

undefined

Η έμφαση στην κομψότητα και στην πολυτέλεια, καθώς και το superior UI που χρησιμοποιήθηκε, συντέλεσαν στο εντυπωσιακό mobile design της ιστοσελίδας. Το AstraSuites, εμπιστεύτηκε τεχνολογίες & σύγχρονες υπηρεσίες για την βελτιστοποίηση μέσω Google Page speed, Custom price checker για την εμφάνιση των τιμών και της διαθεσιμότητας, Easy Web Checkin με scanning διαβατηρίου & Hotel Data (Schema) για προβολή πλούσιων πληροφοριών στο Google. Πετυχαίνοντας έτσι μία αίσθηση πολυτέλειας & βελτιστοποιημένης λειτουργικότητας, παρέχοντας την απόλυτη εμπειρία περιήγησης στο χρήστη, όσο και την επιτυχή αύξηση των κρατήσεων του ξενοδοχείου.

Ζήστε την εμπειρία του νέου site του Astra Suites, εδώ: https://www.astrasuites.com/.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο