Τα νέα των μελών μας

We do local: Η εμπειρία να ζεις σαν…Κρητικός!

undefined

 

Μια Γερμανίδα μαγειρεύει τζατζίκι.

Ένας Σουηδός φτιάχνει ντάκο.

Και ένας πιτσιρικάς από την Ολλανδία κάνει βόλτα με τη Μαρίτσα, ένα συμπαθές γαϊδουράκι.

Και όλοι μαζί, χορεύουν πεντοζάλι σε παραδοσιακό γλέντι. 

Αυτό δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Είναι πραγματικότητα και συνέβη την πρώτη θεματική ημέρα της σειράς εκδηλώσεων «We do local Days» που από φέτος διοργανώνει κάθε εβδομάδα το Creta Maris Beach Resort

undefined

Την Τρίτη 15 Μαΐου, όλες οι δράσεις του ξενοδοχείου ήταν εμπνευσμένες από τη φιλοσοφία του Προτύπου «We do local», δίνοντας με αυτόν τον τρόπο στους επισκέπτες την ευκαιρία να ζήσουν μια ημέρα ως πραγματικοί Κρητικοί, βιώνοντας στιγμές από τη καθημερινότητα του νησιού, όπως την ζουν οι ντόπιοι.

undefined

Με αυτόν τον τρόπο, η πρώτη θεματική ημέρα της σειράς εκδηλώσεων «We Do Local Days» περιλάμβανε ένα διαδραστικό μάθημα μαγειρικής και ελληνικής γλώσσας, ενώ οι μικροί επισκέπτες έκαναν βόλτες με τη Μαρίτσα, το γαϊδουράκι της φάρμας του Creta Maris, που έδωσε μεγάλη χαρά στα παιδιά. Το βράδυ ακολούθησε γνήσιο κρητικό γλέντι, με χορούς και τραγούδια

Οι επισκέπτες δήλωσαν εντυπωσιασμένοι και τυχεροί που είχαν την ευκαιρία να βιώσουν την αυθεντική ελληνική φιλοξενία, να γευτούν τη φημισμένη κρητική γαστρονομία και να γίνουν κοινωνοί του πολιτισμού και των παραδόσεων του νησιού.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο