Τα νέα των μελών μας

WATT+VOLT: Νέα εποχή στην ενεργειακή διαχείριση με την υπηρεσία smart everything, από τη WATT+VOLT

undefined

 

Η WATT+VOLT, απευθυνόμενη στους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις που αναζητούν ενεργειακές καινοτομίες και εξατομικευμένες λύσεις για την αύξηση της ενεργειακής απόδοσης της εγκατάστασης τους, δημιούργησε το οικοσύστημα smarteverything, μια ολοκληρωμένη endtoend υπηρεσία PaaS (PlatformasaService) για ανάπτυξη λύσεων Internet of Things (ΙοΤ).

Η υπηρεσία smarteverythingαξιοποιεί το σύνολο της τεχνολογίας αιχμής IoT και προσφέρει λύσεις καταγραφής και παρακολούθησης δεδομένων για τις ανάγκες του κτιρίου (smartbuilding), της βιομηχανίας (smartindustry), της αγροτικής καλλιέργειας (smartagriculture) έως και μιας ολόκληρης πόλης (smartcity). Παράλληλα, μεταξύ άλλων καλύπτει ανάγκες Ηλεκτρισμού (smartenergy), Φυσικού Αερίου (smartgas), Νερού (smartwater), Φωτισμού – Οδοφωτισμού (smartlighting) και Parking (smartparking).

undefined

Οι καθετοποιημένες λύσεις ΙοΤ περιλαμβάνουν εξοπλισμό, λογισμικό και σύστημα επικοινωνίας, το οποίο παρέχει τη δυνατότητα συνεχούς παρακολούθησης και ελέγχου του ενεργειακού αποτυπώματος της εγκατάστασης, επιτρέποντας με αυτόν τον τρόπο τη μεγιστοποίηση της ενεργειακής απόδοσης του χώρου με ταυτόχρονη μείωση του κόστους της ενέργειας.

Η υπηρεσία αξιοποιεί ένα επεκτάσιμο, ασφαλές και ευέλικτο περιβάλλον, το οποίο προσαρμόζεται πλήρως στις ανάγκες των χρηστών, σύμφωνα με τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές, και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για Data Analysis προσθέτοντας με τον τρόπο αυτό επιπλέον αξία στην κάθε εφαρμογή.  

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 183 83 ή εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας στο ακόλουθο email energyservices@watt–volt.gr

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την εταιρική ιστοσελίδα www.watt-volt.gr ή καλέστε στο 183 83.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο