Τα νέα των μελών μας

VK PREMIUM: Η VK PREMIUM Σύμβουλοι Ανάπτυξης Επιχειρήσεων συμμετέχει στην έκθεση Xenia 2022

undefined

 

 

VK PREMIUM Σύμβουλοι Ανάπτυξης Επιχειρήσεων συμμετέχει δυναμικά στην έκθεση Xenia, την premium εμπορική έκθεση που αποτελεί το σημείο συνάντησης των εκπροσώπων του τουριστικού και ξενοδοχειακού κλάδου της χώρας μας.

Από τις 26 Νοεμβρίου έως και τις 28 Νοεμβρίου περισσότεροι από 500 εκθέτες συμμετέχουν στην ΧΕΝΙΑ 2022, η οποία αποτελεί το σημαντικότερο εκθεσιακό event και πυλώνα της εγχώριας τουριστικής βιομηχανίας.

undefined

Ο ελληνικός τουρισμός δείχνει όχι μόνο ότι κέρδισε το στοίχημα για το 2022, αλλά και ότι έχει τεράστιες προοπτικές για περαιτέρω ανάπτυξη.

Οι προσδοκίες για ακόμα μεγαλύτερη τουριστική ανάπτυξη το 2023, καθιστούν επιτακτική ανάγκη την ποιοτική αναβάθμιση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος μέσω της ανάπτυξης και του εκσυγχρονισμού των τουριστικών επιχειρήσεων.

Σας προσκαλούμε στο περίπτερο μας για να σας ενημερώσουμε για τις ευκαιρίες χρηματοδότησης (Αναπτυξιακός Νόμος, ΕΣΠΑ, Ταμείο Ανάκαμψης) για την κατασκευή/επέκταση, την πράσινη μετάβαση και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των ξενοδοχειακών και τουριστικών επιχειρήσεων.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στον ξενοδοχειακό κλάδο κορυφαίες ποιοτικές συμβουλευτικές υπηρεσίες οι οποίες θα συντελέσουν στη βιώσιμη ανάπτυξη και στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς τους.

Επισκεφθείτε το περίπτερό μας στο Hall 2, Stand Ε26 για να διερευνήσουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας και να σας ενημερώσουμε για τα διαθέσιμα αναπτυξιακά προγράμματα, όπως: 

Θα χαρούμε να σας δούμε στο Hall 2, Stand Ε26 και να συζητήσουμε τα επενδυτικά σας σχέδια.

Σας περιμένουμε!

Ημέρες & Ώρες λειτουργίας της έκθεσης XENIA (Εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Εxpo) 

  • Σάββατο 26 Νοεμβρίου, από 10:00 έως 19:00
  • Κυριακή 27 Νοεμβρίου, από 10:00 έως 19:00
  • Δευτέρα 27 Νοεμβρίου, από 10:00 έως 18:30 

Η εταιρεία VK PREMIUM – Σύμβουλοι Ανάπτυξης Επιχειρήσεων διαθέτοντας την απαραίτητη εμπειρία και εξειδίκευση, αναλαμβάνει να σας καθοδηγήσει στην επιλογή του κατάλληλου χρηματοδοτικού εργαλείου και στην εκπόνηση της απαιτούμενης τεχνικοοικονομικής μελέτης.

Περισσότερες πληροφορίες στo   ή στο τηλέφωνο 210-6835560.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο