Τα νέα των μελών μας

Visa: Η Visa καλωσορίζει τους επισκέπτες της Ελλάδας

 

Φέτος το καλοκαίρι η Visa συνεργάζεται με τα 44 καταστήματα Hellenic Duty Free Shops και τις Celestyal Cruises, με σκοπό να γνωστοποιήσει στους επισκέπτες του τόπου μας πόσο εύκολο, γρήγορο και ασφαλές είναι να χρησιμοποιούν τη Visa για τις συναλλαγές τους όσο βρίσκονται σε διακοπές στη χώρα μας.

Από τη συγκεκριμένη ενέργεια, που πραγματοποιείται από τις 15 Ιουνίου έως και τις 15 Σεπτεμβρίου, επωφελούνται οι επιβάτες των πλοίων Celestyal Olympia, Celestyal Crystal or Celestyal Odyssey, που μπορούν να χρησιμοποιούν τη Visa σε συνδυασμό με την κάρτα επιβίβασής τους, και όλοι οι επισκέπτες των Hellenic Duty Free Shops, που με κάθε αγορά στα καταστήματα, κερδίζουν αμέσως μια επιπλέον συμμετοχή στη μεγάλη κλήρωση για τα δώρα του Summer Promo Festival, που θα διαρκέσει από 15 Ιουνίου έως 30 Σεπτεμβρίου 2015.

 undefined

undefinedundefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο