Τα νέα των μελών μας

Vernicos Yachts: Πρώτο βραβείο στην εξυπηρέτηση πελατών

Η Vernicos Yachts, η πρωτοπόρος εταιρεία στο τομέα του yachting στην Ελλάδα, συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη βαθμολογία στο σύστημα CSI (Customer Satisfaction Index) της Beneteau τη χρονιά 2010. Το βραβείο παραδόθηκε στις 22 Ιουλίου κατά τη διάρκεια του ετήσιου Dealer’s Meeting που πραγματοποιήθηκε στη Ρώμη.

Η συνολική βαθμολογία που συγκεντρώθηκε και έφερε τη Vernicos Yachts στη πρώτη θέση ανάμεσα σε 34 αντίστοιχους dealer της αγοράς της Αδριατικής και της Μεσογείου, αφορά στην  ικανοποίηση των πελατών στην παράδοση καινούριων σκαφών και στο after sales service.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό πως το βραβείο αυτό προέρχεται από ένα από τα μεγαλύτερα ναυπηγεία παγκοσμίως, τη Beneteau, και επιβεβαιώνει τις διαρκείς προσπάθειες βελτίωσης, αλλά και προσήλωσης της Vernicos Yachts στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε πελάτη.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο