Τα νέα των μελών μας

Vernicos Yachts: 8ο Beneteau Cyclades Blue Cup

                                                                                                                               

Η εταιρία Vernicos Yachts διοργάνωσε για 8η συνεχή χρονιά τον ιστιοπλοϊκό αγώνα Beneteau Cyclades Blue Cup στις Κυκλάδες – αποκλειστικά με σκάφη BENETEAU, από τις 8 μέχρι τις 15 Μαΐου 2010.

Όλα τα πληρώματα ξεκίνησαν από το Λαύριο και με ενδιάμεσους σταθμούς  την Κέα, τη Σύρο και την Κύθνο τερμάτισαν στο Λαύριο το Σάββατο 15 Μαΐου. Τελικός νικητής αναδείχθηκε το σκάφος «BALLOON»  τύπου Cyclades 43 με το πλήρωμα του Ρώσου Mikhail Gobelkov .

Η επιτυχία του αγώνα ήταν μεγάλη αφού για άλλη μια φορά συνδυάστηκε η αγωνιστικότητα με την διασκέδαση των πληρωμάτων και τη γνωριμία τους με τις ομορφιές των νησιών μας. Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τις τοπικές αρχές, χωρίς την υποστήριξη των οποίων οι αγώνες δε θα είχαν αυτήν την επιτυχία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα επισκεφθείτε το site μας www.vernicos.com, στην ενότητα Beneteau Cyclades Blue Cup Regatta.

Πρόγραμμα Iστιοπλοϊκών Αγώνων 2010

• Το 20ο  Beneteau Blue Cup θα διεξαχθεί στον Αργοσαρωνικό από τις 30 Οκτωβρίου έως   τις 7 Νοεμβρίου 2010

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο