Τα νέα των μελών μας

Vernicos Yachts: 19ο Blue Cup

Η εταιρία Vernicos Yachts διοργάνωσε για 19η συνεχή χρονιά τον ιστιοπλοϊκό αγώνα Blue Cup από 31 Οκτωβρίου έως 7 Νοεμβρίου. Στον αγώνα συμμετείχαν 50 σκάφη Beneteau με πληρώματα από12 χώρες.

Όλα τα πληρώματα ξεκίνησαν από τον Άλιμο και έπλευσαν στα ανοιχτά του Αργοσαρωνικού κόλπου με τελικό προορισμό τον Πόρο. Ενδιάμεσοι σταθμοί στις καθημερινές ιστιοδρομίες ήταν η Παλαιά Επίδαυρος, η Ερμιόνη και το Πόρτο Χέλι.

Τελικός νικητής της κλάσης Α με σκάφη τύπου Oceanis αναδείχθηκε το σκάφος «ΑΤΗΙΝΑ», τύπου Oceanis 523 με το πλήρωμα του Πολωνού Skibinski Przemyslaw. Tην πρώτη θέση στη κλάση Β με σκάφη τύπου Cyclades κατέκτησε το σκάφος «MARLA» τύπου Cyclades 50,5 με τον Ούγγρο Roland Papp, ενώ στην κλάση C με σκάφη τύπου Oceanis, στην πρώτη θέση τερμάτισε ο Νορβηγός Svendsen Oeystein με το σκάφος «ΑLYSSA» τύπου Oceanis 54.
 
 Όλοι οι συμμετέχοντες μπόρεσαν να συνδυάσουν την ιστιοπλοΐα με τη διασκέδαση και να γνωρίσουν τις ομορφιές του τόπου μας. Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τις τοπικές αρχές, χωρίς την υποστήριξη των οποίων οι αγώνες δε θα είχαν αυτήν την επιτυχία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα επισκεφθείτε το site μας www.vernicos.com, στην ενότητα Blue Cup Regatta.

Πρόγραμμα Iστιοπλοϊκών Αγώνων 2010

• Το 8ο Cyclades Blue Cup θα διεξαχθεί στις Κυκλάδες από τις 8 έως τις 15 Μαΐου 2010.

• Το 20ο Blue Cup θα διεξαχθεί στον Αργοσαρωνικό από τις 30 Οκτωβρίου έως τις 7 Νοεμβρίου 2010

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο