Τα νέα των μελών μας

ΒCA College: Les Roches, Glion και ΒCA College συνεργάζονται στις Ξενοδοχειακές Σπουδές!

 

undefined

 

Η 3η και η 5η καλύτερες ξενοδοχειακές σχολές του κόσμου, οι φημισμένες Ελβετικές, LesRoches και Glion είναι, από σήμερα, αποκλειστικοί συνεργάτες για την Ελλάδα, του BCA College. 

Η συνεργασία αποτελεί «ψήφο εμπιστοσύνης» για το επίπεδο σπουδών που προσφέρει το κολέγιο BCA και ανοίγει νέες προοπτικές για τους φοιτητές των Ξενοδοχειακών Σπουδών, οι οποίοι θα έχουν πλέον την εναλλακτική να ολοκληρώσουν τον τελευταίο χρόνο σπουδών τους στην Ελβετία, σε όποια απο τις δύο σχολές αποφασίσουν,αφού προηγουμένως θα έχουν καλύψει 3 έτη σπουδών στην Ελλάδα. Επιπροσθέτως, στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, οι φοιτητές του BCA θα δικαιούνται 20% έκπτωση στα δίδακτρα των σχολών Glion και LesRoches, ενώ θα μπορούν οποιαδήποτε στιγμή των σπουδών τους στην Ελλάδα, να μεταβαίνουν για «semesterabroad» στην Ελβετία.

Τελειώνοντας το 4ο έτος σπουδών τους στην Ελβετία, οι φοιτητές θα λαμβάνουν πτυχίο της Glion ή της Les Roches, και θα έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής στη διαδικασία παγκόσμιας επαγγελματικής προώθησης αποφοίτων, των δύο Πανεπιστημίων. 

Παράλληλα, το BCA – School of Hospitality Management θα προσφέρει αποκλειστικά σε Ελλάδα και Κύπρο, τρία σεμιναριακά προγράμματα των Glion και Les Roches για στελέχη και επαγγελματίες: το «Ownership Transition» και το «Human Resources Management» από τον Νοέμβριο του 2019 και το «F&Management» στις αρχές 2020. 

Το BCA College πρωτοπορεί ξανά, καθιερώνοντας την ελληνική κολλεγιακή εκπαίδευση ως κορυφαία επιλογή σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Περισσότερες πληροφορίες: 210 7253783 ή στο info@bca.edu.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο