Τα νέα των μελών μας

Variety Cruises: Βράβευση της Variety Cruises από USA TODAY ως “Best Boutique Cruise Line”

 undefined

 

Με μεγάλη ικανοποίηση, σας ανακοινώνουμε πως η εταιρία μας VARIETY CRUISES αναδείχθηκε Νο.1 στον παγκόσμιο διαγωνισμό της USA TODAY BEST OF 10 ως καλύτερη «BOUTIQUECRUISELINEWORLDWIDE». 

Η εφημερίδα επέλεξε από όλες τις σχετικές με τον κλάδο αντίστοιχες εταιρίες παγκοσμίως, τις 20 καλύτερες και ζήτησε από τους αναγνώστες της να επιλέξουν την καλύτερη. 

Στο διαγωνισμό συνυποψήφιοι ήταν κολοσσιαία ονόματα της διεθνούς αγοράς κρουαζιέρας, όπως SEABOURN, CRYSTAL , WINDSTAR, SEA CLOUD, LINDBLAD-NATIONAL GEOGRAPHIC, SEA DREAM YACHT CLUB, STAR CLIPPERS, SILVERSEAS, PONANT, INTERNATIONAL EXPEDITIONS, REGENT SEVEN SEAS PAUL GAUGUIN και άλλες. 

Η USA TODAY είναι ανάμεσα στις μεγαλύτερες σε αναγνωσιμότητα ημερήσιες εφημερίδες παγκοσμίως, με 3 εκατομμύρια αναγνώστες ημερησίως και 35 εκατομμύρια επισκέπτες στο site τους κάθε μήνα.

Η 100% Ελληνόκτητη εταιρία VARIETY CRUISES ιδρύθηκε το 2005 σαν συνέχεια της ZEUS CRUISES που ξεκίνησε κρουαζιέρες αποκλειστικά στην Ελλάδα το 1966. Σήμερα στην εταιρία ανήκουν 11 MEGAYACHTS 4-5 αστέρων, χωρητικότητας μέχρι 72 επιβατών. Τα πλοία φέρουν στη πλειοψηφία τους Ελληνική σημαία, ενώ το σύνολο των αξιωματικών και προϊσταμένων όλων των τμημάτων είναι αποκλειστικά Έλληνες. Τα πλοία της εταιρίας έχουν ναυπηγηθεί στη χώρα μας από Ελληνικά χέρια.

 undefined

Η VARIETY CRUISES πραγματοποιεί το 2016-2017 κρουαζιέρες στην Ελλάδα, Τουρκία, Αδριατική, Κούβα, Κόστα Ρίκα, Παναμά, Κανάρια, Κάπο Βέρντε, Σεϋχέλλες, Μαδαγασκάρη, Γαλλία, Ιταλία, Δυτική Αφρική, Βρετανικές Νήσους και Βραζιλία με το 87% των επιβατών να χαρακτηρίζουν την προσφερόμενη εμπειρία «εξαιρετική» και το 93% να δηλώνει την επιθυμία να ξανά ταξιδέψει στο σύντομο μέλλον. 

Για τη διάκριση αυτή ευχαριστούμε τους συνεργάτες μας, τους πιστούς επιβάτες / φίλους μας κυρίως όμως τα επιλεγμένα μας πληρώματα για τη καθημερινή τους προσπάθεια να προσφέρουν σε όσους μας επιλέγουν αξέχαστες, ασφαλείς διακοπές και εμπειρίες. 

Στις δύσκολες μέρες που περνά η πατρίδα μας τα τελευταία χρόνια, νοιώθουμε υπερήφανοι για τη διάκριση αυτή και φιλοδοξούμε στο μέλλον να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο το προϊόν,  τις υπηρεσίες και την αναγνωσιμότητα της εταιρίας μας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο