Τα νέα των μελών μας

Variety Cruises: Ψηφίστε την Variety Cruises στον διαγωνισμό “Best Boutique Cruise Line ” της USA TODAY

undefined

 

http://www.10best.com/awards/travel/bestboutiquecruiseline-2017/varietycruises/  

Με μεγάλη ικανοποίηση, σας γνωστοποιούμε πως η εταιρία μας VARIETYCRUISES έχει επιλεχτεί για ακόμα μία χρονιά ανάμεσα σε 20 εταιρείες για τον στον παγκόσμιο διαγωνισμό της USA TODAY BEST OF 10 ως καλύτερη «BOUTIQUE CRUISE LINE WORLD WIDE». Η εφημερίδα επέλεξε από όλες τις σχετικές με τον κλάδο αντίστοιχες εταιρίες παγκοσμίως, τις 20 καλύτερες και ζητά από τους αναγνώστες της να επιλέξουν την καλύτερη. 

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την στήριξή σας στην κατάκτησή της 1ης θέσης από την μόνη Ελληνόκτητη εταιρεία στον κλάδο αυτό παγκοσμίως. Μπορείτε να ψηφίσετε ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο http://www.10best.com/awards/travel/bestboutiquecruiseline-2017/varietycruises/. Ο διαγωνισμός κλείνει στις 16 Δεκεμβρίου, 2017. 

Το 2016 η εταιρεία κατέκτησε την 1η θέση στον ίδιο διαγωνισμό και αναδείχθηκε ώς η καλύτερη εταιρεία κρουαζιερών με μικρά σκάφη παγκοσμίως.

Στον διαγωνισμό συμμετέχουν κολοσσιαία ονόματα του κλάδου, όπως SEABOURN, CRYSTAL, WINDSTAR, SEACLOUD, SEA DREAM YACHT CLUB, STAR CLIPPERS, SILVER SEA, PONANT και άλλες. 

undefined

Η USA TODAY είναι ανάμεσα στις μεγαλύτερες σε αναγνωσιμότητα ημερήσιες εφημερίδες παγκοσμίως με 3 εκατομμύρια αναγνώστες ημερησίως και 35 εκατομμύρια επισκέπτες στο σάιτ τους κάθε μήνα. 

Η 100% Ελληνόκτητη εταιρία VARIETY CRUISES ιδρύθηκε το 2005 σαν συνέχεια της ZEUS CRUISES που ξεκίνησε κρουαζιέρες αποκλειστικά στην Ελλάδα το 1968. Σήμερα στην εταιρία ανήκουν 11 MEGA YACHTS 4-5 αστέρων, χωρητικότητας μέχρι 72 επιβατών. Τα πλοία φέρουν στη πλειοψηφία τους Ελληνική σημαία, ενώ το σύνολο των αξιωματικών και προϊσταμένων όλων των τμημάτων είναι αποκλειστικά Έλληνες. Τα πλοία της εταιρίας έχουν ναυπηγηθεί στη χώρα μας από Ελληνικά χέρια. 

Η VARIETY CRUISES πραγματοποιεί το 2018 κρουαζιέρες στην Ελλάδα, Αδριατική, Ισλανδία, Ισπανία, Πορτογαλία, Κούβα, Κόστα Ρίκα, Παναμά, Κάπο Βέρντε, Σεϋχέλλες, Δυτική Αφρική, Βρετανικές Νήσους, Μπαλί, Αίγυπτο, Ισραήλ και Ιορδανία, με το 87% των επιβατών να χαρακτηρίζουν την προσφερόμενη εμπειρία «εξαιρετική» και το 93% να δηλώνει την επιθυμία να ξαναταξιδέψει με μας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο