Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜVNORD): Νέο Γραφείο στα Ιωάννινα για τον Φορέα Επιθεωρήσεων – Πιστοποιήσεων & Εκπαίδευσης TÜV HELLAS (TÜVNORD)

undefined

 

Η TÜHELLAS (TÜVNORDμε στόχο να καλύψει αποτελεσματικά και άρτια τις ανάγκες των πελατών της στη Βόρειο-Δυτική Ελλάδα & τα Ιόνια Νησιά, εγκαινίασε πρόσφατα τη λειτουργία ενός νέου γραφείου εκπροσώπησης στα Ιωάννινα. 

Ο επικεφαλής του νέου γραφείου Βασίλης Συντώσης δηλώνει: «Οι αυξημένες απαιτήσεις των νέων έργων προς ανάληψη και η γοργά αναπτυσσόμενη και πολλά υποσχόμενη περιοχή της Βόρειο-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων αποτελεί για εμάς μια πρόκληση στην οποία επιθυμούμε να ανταποκριθούμε με τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό που χαρακτηρίζει τον Φορέα μας, τα 29 χρόνια που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα». 

Ήδη στην ευρύτερη περιοχή της Βόρειο-Δυτικής Ελλάδας & Ιονίων Νήσων ο Φορέας έχει πιστοποιήσει άνω των 100 Συστημάτων Διαχείρισης (ISO 9001, ISO 22000, ISO 14001, AGRO και άλλων) κι έχει επιθεωρήσει άνω των 300 ανυψωτικών μηχανημάτων και ανελκυστήρων και περισσότερες από 550 Παιδικές Χαρές. Ακόμη, προσφέρει Υπηρεσίες υποστήριξης σε θέματα Επιθεώρησης Διασφάλισης και Ελέγχου Ποιότητας (ΣΔΠ) καθώς και εφαρμογής – παρακολούθησης του Προγράμματος Ποιότητας Έργου, στο πλαίσιο του έργου «Μελέτη, Χρηματοδότηση, Κατασκευή, Συντήρηση και Λειτουργία υποδομών του Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Απορριμμάτων (ΟΣΔΑ) Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με ΣΔΙΤ». 

Στο σημείο αυτό χρειάζεται να αναφέρουμε πως η TÜHELLAS (TÜVNORDέχει έδρα στην Αθήνα και διαθέτει γραφεία στη Θεσσαλονίκη και την Κρήτη αλλά και τρεις θυγατρικές εταιρίες στον Λίβανο (TÜV LEBANOΝ), την Κύπρο (TÜV CYPRUS) και την Αίγυπτο (TÜV NORD EGYPT), με περισσότερους από 200 εργαζόμενους συνολικά. 

Το νέο γραφείο της TÜHELLAS (TÜVNORDστα Ιωάννινα βρίσκεται στην οδό Μ. Κοτοπούλη 66 με τηλέφωνο επικοινωνίας το +30 265 1027 747. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο