Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜVNORD): Εντυπωσιακά αποτελέσματα το 2015 με αύξηση μεριδίου αγοράς και ισχυρή διείσδυση στο εξωτερικό

undefinedundefined

 

Εντυπωσιακά είναι τα οικονομικά αποτελέσματα για το 2015 του Ελληνικού Φορέα Επιθεωρήσεων – Πιστοποιήσεων & Εκπαίδευσης TÜHELLAS (TÜVNORD), κατά το 29ο έτος λειτουργίας του στη Χώρα, αγγίζοντας τα 11,6 εκ. ευρώ τζίρου εργασιών. Το γεγονός συνοδεύεται με αύξηση μεριδίου αγοράς στους τομείς δραστηριοποίησής του και οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη στρατηγική ανάπτυξης που έχει χαραχθεί τα τελευταία χρόνια με τις παρεχόμενες υπηρεσίες στο εξωτερικό, είτε μέσα από τις θυγατρικές του Φορέα είτε μέσω των συνεργασιών με τις αντίστοιχες εταιρίες του Ομίλου TUVNORD σε όλο τον κόσμο. 

Σύμφωνα με τον Διευθ. Σύμβουλο Σάββα Πελτέκη: «Η επιτυχία μας αποτελεί μια ομαδική & συστηματική προσπάθεια προσήλωσης στις ανάγκες των πελατών μας τις οποίες ικανοποιούμε θέτοντας αυστηρά ποιοτικά κριτήρια εργασίας. Σε μία δύσκολη οικονομικά συγκυρία ενισχύσαμε την αξία των παρεχόμενων υπηρεσιών μας και στραφήκαμε στρατηγικά προς το εξωτερικό. Η αναγνωρισιμότητα, το κύρος και η προστιθέμενη αξία των πιστοποιητικών της TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι αποτέλεσμα των άριστων και επαγγελματικών υπηρεσιών και μας καθιστά τη δεδομένη χρονική στιγμή ηγέτιδα δύναμη στη Χώρα».   

Όλες οι Διευθύνσεις του Φορέα – Πιστοποίηση, Βιομηχανικά, Κτιριακά, Ανελκυστήρες, Αγροτικά & Βιολογικά, Εκπαίδευση, Πιστοποίηση Προσώπων- παρουσίασαν αξιόλογα αποτελέσματα μέσα στο 2015 κι εξαιρετικό έργο. Έτσι, η TUV HELLAS (TUVNORD) είναι ο 1ος φορέας στους ελέγχους παιδικών χαρών σε Δήμους όλης της χώρας, κατέγραψε 15% ανάπτυξη στην Πιστοποίηση Υδάτινων Πάρκων και Λούνα Παρκ, παρουσίασε πρώτη τις νέες εκδόσεις των προτύπων ISO 9001:2015 & ISO 14001:2015 (IRCA approved) εκπαιδεύοντας περισσότερα από 100 άτομα σε δύο μόλις μήνες και ολοκλήρωσε την Πιστοποίηση περισσότερων των 2.500 επαγγελματιών σε πλήθος ειδικοτήτων.   

undefined

Σημαντική ήταν η ανάπτυξη των θυγατρικών του Φορέα στο εξωτερικό και η συμβολή τους στα θετικά οικονομικά αποτελέσματα, γεγονός που επιβεβαιώνει την επιτυχημένη εξωστρεφή Στρατηγική. Οι TUV CYPRUS, TUV LEBANON & TUV EGYPT υπό τη σκέπη της μητρικής στην Ελλάδα πέτυχαν το 2015 ρεκόρ τζίρου αγγίζοντας 2 εκ. ευρώ.  

Παράλληλα, στο εξωτερικό οι υπηρεσίες του Φορέα έφθασαν σε ύψος το 20% του ετήσιου τζίρου με έργα ιδιαίτερης βαρύτητας όπως η παροχή υπηρεσιών commssioning (λειτουργικός έλεγχος και έλεγχος παραλαβής) για την κατασκευή δεξαμενών καυσίμων στην περιοχή Salalah στο Ομάν, για λογαριαμό της MINA GROUP, η πιστοποίηση Φ/Β σταθμών στο Πακιστάν, οι επιθεωρήσεις έργων σε Ιορδανία και κράτη Μέσης Ανατολής. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο