Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Βράβευση στα Health & Safety Awards 2023 για το Πρόγραμμα Κατάρτισης και Πιστοποίησης για την Ειδικότητα «ΛΕΒΑΔΟΡΟΣ»

Τα Health & Safety Awards 2023, απονέμονται σε αυτούς που έχουν επιδείξει εξαιρετική πορεία για τη διαρκή βελτίωση των επιδόσεων αναφορικά με τα θέματα Υγείας & Ασφάλειας στον χώρο εργασίας τους, καθώς και σε αυτούς που ξεχωρίζουν για τις υπηρεσίες και τεχνολογίες τους, που συμβάλλουν στη μείωση των ατυχημάτων ή ασθενειών και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των εργαζομένων.

Με μεγάλη μας χαρά, σας ανακοινώνουμε για τη βράβευσή μας στα Health & Safety Awards 2023, για το Πρόγραμμα Κατάρτισης και Πιστοποίησης για την Ειδικότητα «ΛΕΒΑΔΟΡΟΣ» για 1η φορά στην ελληνική αγορά από τον Φορέα μας και συγκεκριμένα από τη Διεύθυνση Πιστοποίησης Προσώπων και την OMICRON SAFETY CONSULTING!

Η Τελετή Απονομής των Health & Safety Awards 2023 πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Iουνίου 2023 στο Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού και διοργανώθηκαν για 9η χρονιά από την BOUSSIAS με την Αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο