Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Τρεις σημαντικές βραβεύσεις για την TÜV HELLAS (TÜV NORD) στα Education Leaders Awards 2023

Τρεις σημαντικές βραβεύσεις στο πλαίσιο των Education Leaders Awards 2023 απέσπασε η TÜV HELLAS (TÜV NORD), επιβεβαιώνοντας τη σημασία που δίνει ο φορέας στον κλάδο της εκπαίδευσης.

Αναλυτικά, η TÜV HELLAS (TÜV NORD) κατέκτησε το Bronze βραβείο στην κατηγορία Συστήματα ποιότητας & πιστοποιήσεις για την Εφαρμογή του Πρότυπου ISO 29993:2017 στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης και σε συνεργασία με την Projectyou, το Bronze βραβείο στην κατηγορία Online και Εκπαίδευση Εξ Αποστάσεως για τη Σύγχρονη Εξ αποστάσεως Εκπαίδευση (E-learning) και το Silver στην κατηγορία  Ανάπτυξη Οριζόντιων Δεξιοτήτων για τα Προγράμματα διά βίου εκπαίδευσης για την Ανάπτυξη οριζόντιων, εγκάρσιων και κοινωνικών δεξιοτήτων.

Οι εν λόγω βραβεύσεις έχουν ιδιαίτερη αξία καθώς αφορούν ένα νευραλγικό κομμάτι της λειτουργίας της TÜV HELLAS (TÜV NORD), ενώ ταυτόχρονα έχουν και σημαντικό κοινωνικό αντίκτυπο, ειδικά στην τρέχουσα συγκυρία, κατά την οποία τα θέματα της εκπαίδευσης βρίσκονται στην αιχμή των εξελίξεων.

Σημειώνεται ότι τα Education Leaders Awards 2023 διοργανώθηκαν για 8η συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα από την BOUSSIAS events, με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις εκπαιδευτικές μονάδες και δραστηριότητες, καθώς και τον Εκπαιδευτικό της Χρονιάς που ξεχώρισαν, με σκοπό την αναβάθμιση της εκπαιδευτικής εμπειρίας, τόσο για τους διδασκόμενους, όσο και για τους διδάσκοντες στη νέα ψηφιακή εποχή.

Στην Τελετή Απονομής παραβρέθηκαν περισσότερα από 200 υψηλόβαθμα στελέχη της εκπαίδευσης, εκπρόσωποι Φορέων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, επικροτώντας την καινοτομία και την ποιότητα των βραβευμένων υποψηφιοτήτων των εκπαιδευτικών μονάδων και των ίδιων των εκπαιδευτικών στην χώρα μας.

Συνολικά, διακρίθηκαν 57 εκπαιδευτικές μονάδες και εκπαιδευτικοί στον Δημόσιο Εκπαιδευτικό Φορέα και 40 εκπαιδευτικές μονάδες, εκπαιδευτικοί και εταιρίες-επιχειρήσεις στον Ιδιωτικό Εκπαιδευτικό Φορέα από ένα ευρύ φάσμα υποψηφιοτήτων πάνω σε όλες τις κατηγορίες των βραβείων.

H κ. Κονδυλία Κοντογιάννη, Διευθύντρια Εκπαίδευσης και Επικοινωνίας της TÜV HELLAS (TÜV NORD) δήλωσε: «Σε μια εποχή διαρκών αλλαγών, η συνεχής εκπαίδευση είναι επιβεβλημένη και απαραίτητη τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για τους εργαζόμενους. Ο φορέας μας πιστεύει και υλοποιεί έμπρακτα εκπαιδευτικές δράσεις σε ένα ευρύτατο φάσμα αντικειμένων, μεταλαμπαδεύοντας επίκαιρη γνώση και επιχειρηματικές πρακτικές αιχμής στους συνεργάτες μας.

Η πολλαπλή βράβευση της TÜV HELLAS (TÜV NORD) αποτελεί απτή απόδειξη της σημασίας και της αξίας της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, η οποία σταθερά βρίσκεται στην αιχμή του δόρατος των δραστηριοτήτων μας. Και ταυτόχρονα, μας γεμίζει με υπερηφάνεια αλλά και αίσθημα ευθύνης, καθώς η παροχή ποιοτικής και αξιόπιστης εκπαίδευσης είναι  για εμάς ύψιστη προτεραιότητα».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο