Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: Ευθύνη όλων η βιώσιμη ανάπτυξή του

undefined

 

 

Στην Ελλάδα ο τουρισμός αποτελεί σημαντικό μοχλό ανάπτυξης με συνεχή ετήσια αύξηση εσόδων και με δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Όμως η άφιξη εκατομμυρίων τουριστών, πέραν των εσόδων, φέρνει ταυτόχρονα και πολύ μεγάλες ευθύνες.

Για να ανταποκριθούμε με επιτυχία στις νέες προκλήσεις και απαιτήσεις, θα πρέπει να αναπροσανατολιστούμε σε ένα μοντέλο βιώσιμης ανάπτυξης, καθιστώντας τον τουρισμό εργαλείο για την προώθηση της ισότητας, της κοινωνικής ένταξης, της αξιοπρεπούς εργασίας, της διατήρησης των οικοσυστημάτων, της κληρονομιάς και της κοινωνικής συνοχής.

Η εφαρμογή Συστημάτων Διαχείρισης από τις επιχειρήσεις και η επιθεώρησή τους αποσκοπούν σε αυτό ακριβώς, την αντιμετώπιση των πολλών δυνητικών θεμάτων που αφορούν στον τουρίστα, την Ποιότητα, την Ασφάλεια, το Περιβάλλον, την Αυθεντικότητα και όχι μόνο. Παράλληλα, απαιτείται συντονισμός των αρχών, του επιχειρηματικού κόσμου και των φορέων ελέγχου ώστε να καταλήξουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

undefined

 

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) κατέχει ηγετική θέση στον χώρο του Τουρισμού στις επιθεωρήσεις υποδομών, στις πιστοποιήσεις για απόκτηση του σήματος λειτουργίας, στις πιστοποιήσεις για συστήματα διαχείρισης ποιότητας, περιβάλλοντος και ασφάλειας των τροφίμων, στην αειφορία και την κοινωνική ευθύνη. Η παροχή ενός ολοκληρωμένου φάσματος υπηρεσιών για την τουριστική βιομηχανία αποτελεί έναν από τους βασικότερους στρατηγικούς μας στόχους. Από την πλευρά μας ανανεώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας προσφέροντας εκτός από την Πιστοποίηση και τον Έλεγχο και ένα πλήθος άλλων προσαρμοσμένων λύσεων με βάση τις απαιτήσεις των πελατών μας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο