Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Τον Απολογισμό Βιώσιμης Ανάπτυξης της LAMDA FLISVOS MARINA AE επαλήθευσε η TÜV HELLAS (TÜV NORD)

 

undefined

 

Αναλυτικά, ο κορυφαίος φορέας πιστοποίησης της χώρας διενήργησε εξωτερική διασφάλιση για τον Απολογισμό Βιώσιμης Ανάπτυξης της LAMDA FLISVOS MARINA AE για το έτος 2020 και επιβεβαίωσε τη συμμόρφωσή του σύμφωνα με τις οδηγίες GRI STANDARDS, καθώς και με βάση το διεθνές πρότυπο AA1000AP (2018) του Οργανισμού Accountability.

Η διενέργεια της εξωτερικής αυτής διασφάλισης και η επιβεβαίωση της συμμόρφωσης με τα εξαιρετικά απαιτητικά διεθνή πρότυπα αποδεικνύει την σημασία των δράσεων Βιώσιμης Ανάπτυξης που πραγματοποίησε και πραγματοποιεί η εταιρεία. Παράλληλα, επιβεβαιώνει την έμπρακτη δέσμευση της LAMDA FLISVOS MARINA AE στις αξίες και αρχές της Εταιρικής Υπευθυνότητας και Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Σημειώνεται πως η Μαρίνα Φλοίσβου, η οποία εκτείνεται σε μια περιοχή συνολικής επιφανείας 350 στρεμμάτων, αποτελεί σημείο αναφοράς, τόσο για τον Ελληνικό θαλάσσιο τουρισμό, όσο και για την καθημερινότητα των κατοίκων του Λεκανοπεδίου της Αττικής. Διαθέτει 310 θέσεις ελλιμενισμού κατάλληλες για mega yacht, και εμπορικό με 32 χώρους που περιλαμβάνει εστιατόρια, take-away, εμπορικά καταστήματα και γραφεία παροχής υπηρεσιών.

undefined

Η εταιρεία LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. αποτελεί κοινοπραξία των εταιρειών LAMDA Flisvos Holding Α.Ε (LFH) (77,23%) και της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤ.Α.Δ) (22,77%).

Ο Sustainability Product Manager της TÜV HELLAS, Νέστορας Παπαρούπας, δήλωσε: «Η LAMDA FLISVOS MARINA αποτελεί έναν πόλο προσέλκυσης σκαφών από όλο τον κόσμο αναδεικνύοντας το σύγχρονο πρόσωπο της Ελληνικής επιχειρηματικότητας, ενώ παράλληλα αποτελεί και ένα σταθερό σημείο αναφοράς σχετικά με την αναψυχή και το ευ-ζην για όλους τους κατοίκους του λεκανοπεδίου. Όλοι μας στην TÜV HELLAS (TÜV NORD) είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που διενεργήσαμε την εξωτερική διασφάλιση του απολογισμού της Μαρίνας Φλοίσβου, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο στην ανάδειξη του σεβασμού της εταιρίας στα θέματα του Περιβάλλοντος, της Κοινωνίας και της Εταιρικής Διακυβέρνησης (ESG)».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο