Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Το Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακής Συνέχειας της Motor Oil πιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD)

 

 

Η επιχειρησιακή συνέχεια, η ασφάλεια και ανθεκτικότητα των επιχειρήσεων σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης αποτελούν προτεραιότητα για επιχειρήσεις και επενδυτές. Η Πιστοποίηση της Motor Oil, Ηγέτη του Ενεργειακού Κλάδου, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO:22301:2019 Σύστημα Επιχειρησιακής Συνέχειας, άρρηκτα συνυφασμένη με τη στρατηγική της, επιβεβαιώνει την αναγκαιότητα εφαρμογής του εν λόγω διεθνούς προτύπου.

Ο διεθνούς αναγνώρισης Διαπιστευμένος Φορέας Πιστοποίησης TÜV HELLAS (TÜV NORD), επιθεώρησε τις κεντρικές εγκαταστάσεις της Motor Oil στην Αθήνα και το διυλιστήριο της εταιρείας στην Κόρινθο και προχώρησε στην Πιστοποίησή τους.

Tο διυλιστήριο της Motor Oil , είναι το μοναδικό ελληνικό διυλιστήριο που παράγει βασικά λιπαντικά και αποτελεί ένα από τα πιο σύγχρονα διυλιστήρια της Ευρώπης με βαθμό πολυπλοκότητας 12,61 (Nelson Complexity Index).

Η Motor Oil κατέχει ηγετικό ρόλο στον χώρο της διύλισης αργού πετρελαίου και της εμπορίας προϊόντων πετρελαίου στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Επίσης, η Motor Oil δραστηριοποιείται στον τομέα του υγραερίου, της εμπορίας ηλεκτρισμού και φυσικού αερίου και στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Η κα. Βασιλική Καλαμποκίδου, Vice President System Certification της TÜV HELLAS (TÜV NORD), δήλωσε: «O Ηγέτης του Ενεργειακού Κλάδου Motor Oil, με άνω των 50 ετών δραστηριότητας, με χιλιάδες υπαλλήλους και παγκόσμια παρουσία, σταθερός στις αξίες του, δραστηριοποιείται με αποστολή του τη «Συνεχή ανάπτυξη και δημιουργία αξίας με συνέπεια και υπευθυνότητα». Η εμπιστοσύνη που έδειξε η Motor Oil στο Φορέα μας TÜV HELLAS (TÜV NORD) για την Πιστοποίησή του Σύστηματος Επιχειρησιακής Συνέχειας, μας τιμά. Άλλωστε με την επιθεώρηση και Πιστοποίηση, επιβεβαιώσαμε ότι η συνέπεια και υπευθυνότητα βρίσκεται στον πυρήνα της Motor Oil. Θερμά συγχαρητήρια.»

Ο κ. Μιχάλης Αλεξίου, IT & IS Product Manager και Senior Auditor της TÜV HELLAS (TÜV NORD), τόνισε σχετικά: «Η τρέχουσα συγκυρία της πανδημίας δίδαξε τη σημασία της επιχειρησιακής συνέχειας για το σύνολο των εταιρειών, ανεξαρτήτως κλάδου. Υπό αυτό το πρίσμα, οι ηγέτιδες επιχειρήσεις σπεύδουν όχι μόνο να επικαιροποιήσουν αλλά και να αναβαθμίσουν το σχετικό σχεδιασμό και τελικά να τον πιστοποιήσουν με βάση τα πιο σύγχρονα και απαιτητικά πρότυπα. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε η Motor Oil, αναθέτοντας στο Φορέα μας την επιθεώρηση και εν τέλει την επιτυχή πιστοποίηση της εταιρείας σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO:22301:2019.»

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο