Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας επιθεώρησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD)

 

undefined

 

Συνεχίζοντας τη συνεχή της πορεία στις επιθεωρήσεις των μεγαλύτερων και εμβληματικότερων έργων στην ελληνική επικράτεια, η TÜV HELLAS (TÜV NORD) επιθεώρησε την ποιότητα των εργασιών κατασκευής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας που στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του Golden Hall. 

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας ολοκληρώθηκε στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς, αλλά λόγω των περιορισμών, άνοιξε τις πύλες του πριν από λίγο καιρό. Σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από τη Lamda Development S.A. σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και αποτελεί μέλος του Διεθνούς Δικτύου Ολυμπιακών Μουσείων. Δημιουργήθηκε με στόχο να στεγάσει σημαντικό μέρος της Ολυμπιακής κληρονομιάς της χώρας μας και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.

undefined

Κατασκευαστικά, όλη η αρχιτεκτονική προσέγγιση και η κτηριακή φιλοσοφία του Ολυμπιακού Μουσείου Αθηνών, έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να είναι αντάξια στην ανάδειξη της σημασίας και της ιστορίας των Ολυμπιακών Αγώνων. Βρίσκεται στον πρώτο όροφο του εμπορικού κέντρου Golden Hall, και συνδέεται – μέσω πεζογέφυρας – με το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών «Σπύρος Λούης» (Ο.Α.Κ.Α.). 

Όπως αναφέρει ο κ. Μαθιός Βλαχάκης, Διευθυντής Επιθεωρήσεων Κτιριακών Έργων της TÜV HELLAS (TÜV NORD), «το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας είναι ένα πραγματικό κόσμημα το οποίο έλειπε από τη χώρα μας με τη μοναδική Ολυμπιακή ιστορία, από τους Ολυμπιακούς αγώνες της αρχαιότητας, μέχρι την αναβίωσή τους στην Αθήνα το 1896 και την επιστροφή τους, το 2004. Η εμπιστοσύνη που μας δείχνει η αγορά στα σημαντικότερα τεχνικά έργα, όπως η παρακολούθηση και επιθεώρηση κατασκευής του ιστορικού αυτού έργου, αποτελεί μια ακόμη απόδειξη του ηγετικού ρόλου της TÜV HELLAS (TÜV NORD), καθώς και της ικανότητάς της να φέρνει σε πέρας τόσο περίπλοκα και απαιτητικά έργα».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο