Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD):Την Μη Κυβερνητική Οργάνωση «ActionAid Ελλάς» επιθεώρησε και πιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD)

 

undefined

 

Συγκεκριμένα, ο κορυφαίος φορέας πιστοποίησης στην Ελλάδα ολοκλήρωσε την επιθεώρηση πιστοποίησης της «ActionAid Ελλάς» με βάση το πρότυπο ISO 9001:2015 για το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας με Πεδίο Εφαρμογής: «Σχεδιασμός, ανάπτυξη και διαχείριση προγραμμάτων υποστήριξης των κοινωνικώς αδυνάμων στην Ελλάδα και ανά τον κόσμο, με σκοπό την ανακούφιση και ενδυνάμωσή τους.

Υποστήριξη, προώθηση και διαχείριση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, των φιλανθρωπικών και μη κερδοσκοπικών δραστηριοτήτων της ActionAid International.

Υλοποίηση, υποστήριξη και προώθηση εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων με σκοπό την υποστήριξη και εκπαίδευση των κοινωνικώς αδύναμων στην Ελλάδα και ανά τον κόσμο». 

undefined

Σημειώνεται ότι η TÜV HELLAS (TÜV NORD), αναγνωρίζοντας τη σημασία του έργου που προσφέρει η ActionAid Ελλάς στη χώρα μας, αλλά και η ActionAid παγκοσμίως, πραγματοποίησε την επιθεώρηση και την πιστοποίηση εντελώς δωρεάν, στα πλαίσια του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας.

Η ActionAid είναι μια ανεξάρτητη, διεθνής οργάνωση που δραστηριοποιείται σε 46 χώρες σε όλο τον κόσμο. Από την ίδρυσή της το 1972, δουλεύει για μια κοινωνία χωρίς φτώχεια κι αδικία, όπου όλοι οι άνθρωποι θα απολαμβάνουν τα θεμελιώδη δικαιώματά τους και θα αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους ως ενεργοί πολίτες του κόσμου.

Συνεργάζεται με τοπικές οργανώσεις και κινήσεις πολιτών και με τη βοήθεια των υποστηρικτών της πιέζει φορείς και κυβερνήσεις, για να καταπολεμήσουν πολιτικές και πρακτικές που διαιωνίζουν τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό. Μέσω της εκπαίδευσης, της συλλογικής δράσης και της αλληλεγγύης, ενδυναμώνει τους ανθρώπους, ώστε οι ίδιοι να αλλάξουν τη ζωή τους, αλλά και το βιοτικό επίπεδο ευρύτερα στην κοινότητα και στη χώρα τους.

undefined

O κ. Δημήτρης Προίσκος, Επικεφαλής Επιθεωρητής της TÜV HELLAS (TÜV NORD) δήλωσε σχετικά: Η επιθεώρηση της ActionAid Hellas ήταν για μένα μια σημαντική εμπειρία. Με στόχο την επιθεώρηση, ο επιθεωρητής κατανοεί τον σκοπό του οργανισμού και εμβαθύνει όσο είναι δυνατόν στη λειτουργία και τα εσωτερικά της εταιρίας. Μέσω αυτής της διαδικασίας είχα την τιμή να γνωρίσω την «ActionAid Ελλάς», τη Διοίκηση και το προσωπικό της και να γίνω κοινωνός των επιτυχημένων προσπαθειών υποστήριξης των κοινωνικώς αδυνάμων συνανθρώπων μας, αλλά και των φιλανθρωπικών και μη κερδοσκοπικών δραστηριοτήτων της ActionAid International. Παράλληλα, είχα την ευκαιρία να αξιολογήσω τη σωστή οργάνωση και την αποτελεσματική λειτουργία της ActionAid και να εισηγηθώ θετικά για την έκδοση του Πιστοποιητικού σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ENISO 9001:2015. 

O κ. Γεράσιμος Κουβαράς, Γενικός Διευθυντής της «ActionAid Ελλάς» τόνισε πως: Για την ActionAid, η διαφάνεια και η λογοδοσία δεν είναι λέξεις αλλά πράξεις. Με την πιστοποίηση ISO 9001:2015 προσθέτουμε έναν ακόμα μηχανισμό που θα εξασφαλίσει τη διαρκή βελτίωση της οργάνωσης, την ελαχιστοποίηση λαθών και τη μεγιστοποίηση της ποιότητας των υπηρεσιών μας τόσο απέναντι στους ανθρώπους που υποστηρίζουμε όσο και σε εκείνους που μας υποστηρίζουν. Ευχαριστούμε θερμά εκ μέρους των χιλιάδων ανθρώπων στους οποίους λογοδοτούμε την TÜV HELLAS (TÜV NORD), που προσέφερε την επιθεώρηση και την πιστοποίηση εντελώς δωρεάν συμβάλλοντας έτσι έμμεσα στην αποτελεσματικότερη αξιοποίηση των δωρεών των υποστηρικτών μας για την επίτευξη των σκοπών της οργάνωσης». 

Σχετικά με την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι Οργανισμός Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης, μέλος του Γερμανικού Ομίλου TÜV NORD GROUP. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987, παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification) σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος. Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας και παρέχει πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές. Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων, έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας. 

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) διαθέτει γραφεία στη Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο Κρήτης και στα Ιωάννινα, θυγατρικές εταιρείες στην Κύπρο και στην Αίγυπτο και παγκόσμια παρουσία μέσω της πιστοποίησης και επιθεώρησης έργων ανά την υφήλιο. 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον κ. Γιώργο Φρίγκα (6936028853, press@tuv-nord.com).

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο