Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Την Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή επιθεώρησε και πιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD) στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Φορέα

 

undefined

 

Συγκεκριμένα, πρόσφατα ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δεύτερη Επιθεώρηση Επιτήρησης, της τρίτης τριετίας, για το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας με βάση το πρότυπο ISO 9001:2015 και το Σύστημα Διαχειριστικής Επάρκειας με βάση το ΕΛΟΤ 1429:2008 στις εγκαταστάσεις της Εταιρείας.

Σημειώνεται πως η πρώτη επιθεώρηση πραγματοποιήθηκε από τον Φορέα το 2013 και όλα αυτά τα χρόνια η TÜV HELLAS (TÜV NORD) συνεχίζει να στηρίζει την Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή προσφέροντας τις υπηρεσίες χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Η συνεργασία της Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή με την TÜV HELLAS (TÜV NORD) περιλαμβάνει τον περιοδικό έλεγχο και την πιστοποίηση τεσσάρων ανελκυστήρων, καθώς και τον έλεγχο και την πιστοποίηση 15 υδραυλικών αναβατορίων επί σχολικών οχημάτων.

undefined    undefined

Η εν λόγω πρωτοβουλία συμπεριλαμβάνεται στις δράσεις που πραγματοποιεί ο κορυφαίος φορέας πιστοποίησης στην Ελλάδα, προκειμένου να συνδράμει σε ευγενείς σκοπούς, προσφέροντας αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του σε φορείς κοινωνικού χαρακτήρα.

Η κα Ευαγγελία Καραχάλιου-Λόη, Γενική Διευθύντρια της Εταιρείας αναφέρει:

«Ευχαριστούμε την TÜV HELLAS (TÜV NORD) που για εννέα χρόνια υποστηρίζουν το έργο μας παρέχοντας δωρεάν τις επιθεωρήσεις βάσει των προτύπων ΕΛΟΤ 1429: 2008 και ISO 9001:2015. Η εμπιστοσύνη της TÜV HELLAS προς εμάς αποτελεί επιβεβαίωση ότι το έργο μας αναγνωρίζεται και έχουμε πραγματικούς φίλους».

Η κυρία Μαρία Πιτσίκα, Επικεφαλής Επιθεωρήτρια της TÜV HELLAS (TÜV NORD) ανέφερε σχετικά: «Θαυμάζουμε το έργο και την προσπάθεια που καταβάλλει όλα αυτά τα χρόνια η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή και θεωρούμε αυτονόητη υποχρέωσή μας να συνδράμουμε με όποιον τρόπο μπορούμε. Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι και θα παραμείνει αρωγός στις δράσεις της Εταιρείας, στηρίζοντάς την στο εξαιρετικό της έργο».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο