Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Την εταιρεία Performance Technologies πιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Τη ραγδαία αναπτυσσόμενη και εισηγμένη στην Ενναλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών εταιρεία Performance Technologies πιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD), σε μια σειρά από νευραλγικούς τομείς για τη λειτουργία της.

Η Performance Technologies συγκαταλέγεται ανάμεσα στις εταιρείες πληροφορικής που καταγράφουν εξαιρετική δυναμική στον κλάδο και οι πιστοποιήσεις της σε σειρά διεθνών προτύπων από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) επιβεβαιώνουν τη δέσμευσή της για την ποιότητα αλλά και την ασφάλεια των υπηρεσιών που παρέχει.

Συγκεκριμένα, ο κορυφαίος φορέας πιστοποίησης στην Ελλάδα TÜV HELLAS (TÜV NORD), πραγματοποίησε Επιθεώρηση Πιστοποίησης της Performance Technologies σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 27701:2019 για το Σύστημα Διαχείρισης Πληροφοριών Απορρήτου (PIMS) καθώς και με βάση το ISO 14001:2015 για το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης.

Επιπλέον, πραγματοποίησε επιθεωρήσεις δεύτερης επιτήρησης για το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2015, το Σύστημα Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία σύμφωνα με το πρότυπο ISO 45001:2018, το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών σύμφωνα με το  πρότυπο ΕΛΟΤ ISO/IEC 27001:2013 και τέλος, το Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακής Συνέχειας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22301:2019.

Σημειώνεται ότι η αρχική πιστοποίηση της Performance Technologies από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) πραγματοποιήθηκε το 2021 ενώ το πεδίο εφαρμογής των πιστοποιήσεων είναι ο Σχεδιασμός, η Ανάπτυξη, η Υλοποίηση και η Υποστήριξη Πληροφορικών Συστημάτων και Λύσεων Παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Λύσεων Πληροφορικής και Ασφάλειας Πληροφοριών Παροχή Υπηρεσιών Εκπαίδευσης σε Θέματα Τεχνολογίας της Πληροφορικής και Επικοινωνιών.

Η Performance Technologies ιδρύθηκε το 1993 και από το 2008 είναι εισηγμένη στην Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και λύσεις που βοηθούν τις επιχειρήσεις στον ψηφιακό τους μετασχηματισμό ενώ παράλληλα υποστηρίζει επιχειρήσεις και οργανισμούς να αναπτυχθούν με την πιο αποτελεσματική χρήση της τεχνολογίας.

Συγκεκριμένα, η Performance αποτελεί έναν αξιόπιστο συνεργάτη για κάθε οργανισμό που επιδιώκει να επαναπροσδιορίσει και να επανεφεύρει τον εαυτό του μέσω των ψηφιακών τεχνολογιών. Προσφέρει προϊόντα, υπηρεσίες και λύσεις που μεταμορφώνουν τις παραδοσιακές επιχειρήσεις σε ψηφιακούς ηγέτες και βοηθάει τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν μέσω της αποτελεσματικότερης χρήσης της τεχνολογίας. Από το 1993, η Performance Technologies Α.Ε. βοηθάει πελάτες κάθε μεγέθους και κλάδου να καταλάβουν και να υλοποιήσουν τεχνολογικές λύσεις που τους αναπτύσσουν και βελτιώνουν τις εταιρικές τους διαδικασίες. Οι βασικοί τομείς δραστηριοποίησης της εταιρίας είναι: Cloud, Analytics, Workflow και Cybersecurity.

Ο κ. Κωνσταντίνος Βίλλιος, Επικεφαλής Επιθεωρητής, της TÜV HELLAS (TÜV NORD)  δήλωσε: «Ο κλάδος της Πληροφορικής είναι νευραλγικός για την οικονομία της χώρας μας ενώ οι καταιγιστικές εξελίξεις που συντελούνται αποτελούν μεγάλη πρόκληση για τους Φορείς Πιστοποίησης, που οφείλουν να διατηρούν υψηλή τεχνογνωσία για την διασφάλισης της αποτελεσματικότητας της Επιθεώρησης. Στην TÜV HELLAS (TÜV NORD), είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την πολυετή και εξαιρετικά επιτυχημένη συνεργασία μας με την Performance Technologies και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε αξιόπιστες και ποιοτικές υπηρεσίες πιστοποίησης, προσφέροντας προστιθέμενη αξία  στο σύνολο των δραστηριοτήτων της Performance Technologies ».

Ο κ. Δημήτρης Πέππας, Compliance, Applications & Facilities Manager της Performance ανέφερε ότι: «Αποτελεί προτεραιότητά μας η δημιουργία ενός ολοκληρωμένου και αξιόπιστου συστήματος Διαχείρισης στα πεδία Ποιότητας, Ασφάλειας Πληροφοριών & Απορρήτου, Περιβάλλοντος και Υγείας & Ασφάλειας με επίκεντρο τον άνθρωπο.  Οι πιστοποιήσεις από την TÜV ΗELLAS αποτελούν την επιβράβευση των υψηλών στόχων που έχουν τεθεί και εφαρμόζονται από την εταιρία μας».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο