Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Την ελληνική εταιρεία MUEVO πιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD)

undefined

 

O Φορέας μας πιστοποίησε την ελληνική εταιρεία 𝐌𝐔𝐄𝐕𝐎, η οποία ειδικεύεται στον σχεδιασμό, την κατασκευή και την τοποθέτηση Μουσειακών Προθηκών και εκθεσιακών κατασκευών. Οι κατασκευές τους βρίσκονται σε μουσεία και εκθεσιακά κέντρα σε όλο τον κόσμο! 

Συγκεκριμένα, η ΜUEVO πιστοποιήθηκε στα παρακάτω: 

  • στο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με το πρότυπο 𝐈𝐒𝐎𝟗𝟎𝟎𝟏: 𝟐𝟎𝟏𝟓 – Απαιτήσεις στο πεδίο εφαρμογής Σχεδιασμός, Παραγωγή, Χονδρική – Λιανική και Τοποθέτηση Μουσειακών Προθηκών, Εκθεσιακού Φωτισμού, Συστημάτων Ανάρτησης Εκθεμάτων και λοιπών Εκθεσιακών Κατασκευών για Μουσεία και λοιπούς εκθεσιακούς χώρους.
  • στο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με το πρότυπο 𝐈𝐒𝐎𝟗𝟎𝟎𝟏𝟐𝟎𝟏𝟓– Απαιτήσεις και Καθοδήγηση για τη χρήση του στο πεδίο εφαρμογής Σχεδιασμός, Παραγωγή, Χονδρική – Λιανική και Τοποθέτηση Μουσειακών Προθηκών, Εκθεσιακού Φωτισμού, Συστημάτων Ανάρτησης Εκθεμάτων και λοιπών Εκθεσιακών Κατασκευών για Μουσεία και λοιπούς εκθεσιακούς χώρους.
  • στο Σύστημα Διαχείρισης για την υγεία και ασφάλεια στην εργασία, σύμφωνα με το πρότυπο 𝐈𝐒𝐎𝟒𝟓𝟎𝟎𝟏: 𝟐𝟎𝟏𝟖 – Απαιτήσεις και οδηγίες εφαρμογής στο πεδίο εφαρμογής Σχεδιασμός, Παραγωγή, Χονδρική – Λιανική και Τοποθέτηση Μουσειακών Προθηκών, Εκθεσιακού Φωτισμού, Συστημάτων Ανάρτησης Εκθεμάτων και λοιπών Εκθεσιακών Κατασκευών για Μουσεία και λοιπούς εκθεσιακούς χώρους.

undefined

 Λίγα λόγια για τη MUEVO 

Η ελληνική εταιρεία MUEVO ειδικεύεται στον σχεδιασμό, την κατασκευή και την τοποθέτηση Μουσειακών Προθηκών και εκθεσιακών κατασκευών. Οι κατασκευές τους βρίσκονται σε μουσεία και εκθεσιακά κέντρα σε όλο τον κόσμο. Βασικές αρχές για την εταιρεία είναι η προώθηση του πολιτισμού, η ποιότητα και η καινοτομία.

Η MUEVO προσεγγίζει κάθε έργο με ιδιαίτερη σημασία ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών της, αναδεικνύοντας έτσι την αξία των εκθεμάτων τους, που είναι και από τους βασικούς στόχους της εταιρείας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο