Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Την ΕΛΓΕΚΑ επαναπιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD)

 

undefined

 

Την ΕΛΓΕΚΑ, μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην Ελλάδα στον κλάδο των τροφίμων, επιθεώρησε και επαναπιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Η διαδικασία αφορά στο Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων με βάση το πρότυπο ΙSO 22000:2018 με πεδίο εφαρμογής την Εμπορία Τυποποιημένων Τροφίμων και Ποτών, Ψυχρής, Κατεψυγμένης και Ξηρής Αποθήκευσης της ΕΛΓΕΚΑ.

Σημειώνεται ότι η TÜV HELLAS (TÜV NORD) συνεργάζεται με την ΕΛΓΕΚΑ από το 2016, όταν πραγματοποιήθηκε η πρώτη πιστοποίηση, και έως σήμερα σταθερά γίνονται οι απαραίτητοι έλεγχοι στις εγκαταστάσεις της εταιρείας για να απονεμηθούν τα σχετικά πιστοποιητικά.

Η ΕΛΓΕΚΑ ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1974 και έκτοτε παρέχει στους συνεργάτες, στους πελάτες και στους προμηθευτές της ένα ολοκληρωμένο σύστημα εμπορικών υπηρεσιών στους τομείς των Πωλήσεων, Marketing και Trade Marketing, καθώς και υπηρεσίες Logistics σε Αποθήκευση και Διανομή, έχοντας καθιερωθεί ως μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες της τροφοδοτικής αλυσίδας τόσο στην Ελλάδα όσο και στα Βαλκάνια. Επιπλέον, από το 1999 είναι εισηγμένη στην κύρια αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

undefined

O Επικεφαλής Επιθεωρητής της TÜV HELLAS (TÜV NORD) κ. Γεώργιος Μπένος, δήλωσε ότι: «Έχοντας συμπληρώσει σχεδόν 50 χρόνια λειτουργίας στην Ελλάδα, η ΕΛΓΕΚΑ είναι συνώνυμη με κάποια από τα πιο διάσημα και αγαπημένα τρόφιμα στη χώρα. Έχοντας τέτοια κληρονομιά, είναι αδιαπραγμάτευτη η σημασία που δίνει η εταιρεία στην ασφάλεια και τη σωστή διανομή των τροφίμων. Από το 2016, όταν ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας, μέχρι και σήμερα διαπιστώνουμε την αδιάλειπτη φροντίδα σε κάθε λεπτομέρεια και είμαστε υπερήφανοι για τη σχέση αλλά και τη συνεργασία μας.»

H Γενική Διευθύντρια της ΕΛΓΕΚΑ, κα Κυριακή Ηλία, από την πλευρά της ανέφερε ότι: «Η επαναπιστοποίηση της TÜV HELLAS (TÜV NORD) επιβεβαιώνει την απαρέγκλιτη τήρηση όλων των διαδικασιών και τη συμμόρφωση στους κανόνες ασφαλείας, με στόχο τη δημιουργία μέγιστης αξίας για τους πελάτες, τους συνεργάτες και τους καταναλωτές μας. Με παρακαταθήκη την τεχνογνωσία και την εμπειρία 48 ολόκληρων χρόνων παραμένουμε η μεγαλύτερη ελληνική εμπορική επιχείρηση στον κλάδο των τροφίμων».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο