Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Την APIVITA επιθεώρησε και επαναπιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Το εφαρμοζόμενο Σύστημα Διαχείρισης της εταιρείας APIVITA στο Μαρκόπουλο Αττικής για την τήρηση των Κανόνων Καλής Πρακτικής για την Παραγωγή Καλλυντικών Προϊόντων σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22716:2007  επιθεώρησε και επαναπιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD), επιβεβαιώνοντας τις βέλτιστες πρακτικές που ακολουθεί.

Συγκεκριμένα, ο κορυφαίος φορέας πιστοποίησης στην Ελλάδα πραγματοποίησε επιθεώρηση επαναπιστοποίησης σύμφωνα με το ανωτέρω πρότυπο, με πεδίο εφαρμογής την παραγωγή και συσκευασία καλλυντικών προϊόντων.

Εν συνεχεία, και μετά την επιτυχημένη επιθεώρηση, η TÜV HELLAS (TÜV NORD) προχώρησε σε μια ακόμα επαναπιστοποίηση της εταιρείας σύμφωνα με το ISO 22716:2007, το οποίο και για πρώτη φορά είχε επιδώσει στην APIVITA το 2014.

Η επιτυχημένη ολοκλήρωση της διαδικασίας και οι εξαιρετικές επιδόσεις της APIVITA έναντι των επιταγών ενός εξαιρετικά απαιτητικού προτύπου επιβεβαιώνουν εκ νέου τη σημασία που δίνει η εταιρεία στην άριστη ποιότητα αλλά και στην τήρηση όλων των σχετικών δεσμεύσεων και διαδικασιών στο σύνολο της παραγωγικής διαδικασίας.

Παράλληλα, αποτελούν το επιστέγασμα της δέσμευσης που διαχρονικά έχει υιοθετήσει η Διοίκηση της εταιρείας αναφορικά με την υιοθέτηση βέλτιστων πρακτικών σε όλα τα στάδια της παραγωγής αλλά και της συσκευασίας των προϊόντων της. Σε μία λαμπρή εκδήλωση γιορτάζοντας τα 10 χρόνια λειτουργίας της εταιρείας, πραγματοποιήθηκε και η απονομή του εν λόγω πιστοποιητικού, παρουσία του συνόλου των στελεχών της εταιρείας, του κ. Christian Combeau, Industrial Managing Director και του κ. Βασίλη Καρποδίνη, Head Of Operations της Apivita. Ενώ από την πλευρά του Φορέα τα πιστοποιητικά παρέδωσαν η κ. Βασιλική Καζάζη, Διευθύνουσα Σύμβουλος, η κ. Άννα Γεωργίου, Επικεφαλής Επιθεωρήτρια και η κ. Κονδυλία Κοντογιάννη, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Εκπαίδευσης.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία APIVITA δημιουργήθηκε στην Αθήνα το 1979 από τους φαρμακοποιούς Νίκο και Νίκη Κουτσιανά και έκτοτε προσφέρει αποτελεσματικά φυσικά προϊόντα για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά.

Σήμερα ανήκει στην εταιρεία PUIG, που ιδρύθηκε το 1914 και επικεντρώνεται στην παραγωγή προϊόντων στον κόσμο της ομορφιάς και της μόδας. Το γεγονός αυτό δίνει ακόμα μεγαλύτερη δυνατότητα προώθησης των προϊόντων της APIVITA και σε άλλες χώρες.

Τα προϊόντα της εταιρείας, το όνομα της οποίας σημαίνει «η ζωή της μέλισσας» δημιουργούνται με κατάλληλα συστατικά που προέρχονται κυρίως από υψηλής αξίας μελισσοκομικά προϊόντα και φαρμακευτικά φυτά και ενισχύονται με «πράσινη» κοσμετολογία αιχμής.

Η κυρία Βασιλική Καζάζη, Διευθύνουσα Σύμβουλος της TÜV HELLAS (TÜV NORD) τόνισε πως: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την πολυετή και διαρκή συνεργασία μας με την APIVITA. Πρόκειται για μια από τις πλέον καινοτόμες εταιρείες του κλάδου της, με διεθνή πορεία και διακρίσεις. Η εμπιστοσύνη που λαμβάνουμε από την APIVITA, αλλά και η διαρκή της δέσμευση στην κάλυψη των εξαιρετικών απαιτήσεων της πιστοποίησης αποτελεί εχέγγυο για το μέλλον».

Η κυρία Άννα Γεωργίου, Eπικεφαλής Επιθεωρήτρια της TÜV HELLAS (TÜV NORD) δήλωσε ότι: «Η επιτυχημένη επαναπιστοποίηση της APIVITA, σε συνέχεια των εξαιρετικά απαιτητικών επιθεωρήσεων που πραγματοποίησε ο φορέας μας επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά το γεγονός ότι η ασφάλεια των προϊόντων και η τήρηση όλων των διαδικασιών βρίσκονται στην κορυφή των προτεραιοτήτων της. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την πολυετή μας συνεργασία, καθώς η APIVITA όχι μόνο κατέχει ηγετική θέση στην εγχώρια αγορά αλλά και διακρίνεται σε εξαιρετικά απαιτητικές αγορές του εξωτερικού».

Ο κ. Βασίλης Καρποδίνης, Head Of Operations της Apivita, δήλωσε ότι: «Στο Τμήμα Operations της Apivita δεν αρκούμαστε ποτέ στην απάντηση «έτσι το κάναμε πάντα». Λειτουργούμε με διαδικασίες που καθορίζουν τις δραστηριότητές μας βασισμένοι στην επιστημονική αιτιολόγηση, έτσι ώστε να μπορούμε να λειτουργούμε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Στη δύσκολη οικονομικά επιχειρηματική πραγματικότητα, που βιώνουμε, πολλές εταιρείες έχουν επιλέξει τη μείωση του μεγέθους τους ως τον πιο σωστό τρόπο επιβίωσης τους.

Η ομάδα του Operations κι εγώ, σεβόμενοι το DNA της APIVITA, μέλος του Derma Pole του Ομίλου PUIG, επιλέξαμε ένα διαφορετικό μονοπάτι – αυτό που διασφαλίζει το Μεγάλο Μέλλον μας μέσα από την Πιστοποιημένη Ποιότητα.

Αποφασίσαμε ότι ο μόνος τρόπος για να κρατήσουμε τους πελάτες μας αφοσιωμένους είναι να συνεχίσουμε να τους προσφέρουμε άρτια και ποιοτικά προϊόντα.

Ευχαριστούμε την TÜV HELLAS (TÜV NORD) για την πιστοποίηση των αξιών μας και τη διασφάλιση της φήμης της υπογραφής μας».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο