Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Την ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες πιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Την ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες, τη μεγαλύτερη εταιρεία στον κλάδο των ταχυμεταφορών πιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD) σε μια σειρά από κομβικούς τομείς για την ασφάλεια και τη λειτουργία της.

Συγκεκριμένα, ο κορυφαίος φορέας πιστοποίησης στην Ελλάδα επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις και τις διαδικασίες της ACS και προχώρησε στην πιστοποίησή της σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 45001:2018 και ISO 39001:2012.

Το πρώτο αφορά στο σύστημα διαχείρισης της ACS για την υγεία και ασφάλεια στην εργασία και το δεύτερο στο σύστημα διαχείρισης της οδικής ασφάλειας. Το πεδίο εφαρμογής των συστημάτων αφορά στην Παροχή Υπηρεσιών Ταχυμεταφοράς και Ταχυδρομείου, καθώς και Μεταφοράς Εγγράφων Υψηλής Ασφάλειας. Η εξαιρετικά απαιτητική επιθεώρηση διεκπεραιώθηκε από πολυμελή ομάδα έμπειρων επιθεωρητών του Φορέα.

Επιπλέον, στο πλαίσιο συνεργασίας των δύο εταιρειών, η ΑCS ανέθεσε στην TÜV HELLAS (TÜV NORD) την πραγματοποίηση επιθεωρήσεων με στόχο την πιστοποίηση σύμφωνα με το πρότυπο ISO 27001:2013 που αφορά στη διαχείριση της ασφάλειας των πληροφοριών και οι σχετικές διαδικασίες αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί έως το τέλος του έτους.

Σημειώνεται πως η ACS λειτουργεί στην Ελλάδα από το 1981 και διακινεί πάνω από 50 εκατομμύρια αποστολές το χρόνο. Επιπλέον, διαθέτει το μεγαλύτερο αυτόνομο δίκτυο στην Ελλάδα, με περισσότερα από 750 σημεία εξυπηρέτησης (σε Ελλάδα, Κύπρο, Αλβανία και Βουλγαρία) και 3.700 εξειδικευμένους εργαζομένους.

Γεγονός που καθιστά ιδιαίτερα σημαντική τη συνεργασία της με τον μεγαλύτερο Φορέα πιστοποίησης στην Ελλάδα, ειδικά λαμβάνοντας υπ΄ όψιν ότι αυτή αφορά τους νευραλγικούς τομείς της υγείας και ασφάλειας στην εργασία, την οδική ασφάλεια αλλά και την ασφάλεια των δεδομένων.

Η κυρία Βασιλική Καζάζη, Διευθύνουσα Σύμβουλος της TÜV HELLAS (TÜV NORD) δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με την ACS, καθώς αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες σε έναν διαρκώς αναπτυσσόμενο κλάδο της οικονομίας. Η επιτυχής πιστοποίηση της ACS αποδεικνύει εμπράκτως ότι η ασφάλεια αποτελεί γι’ αυτήν ύψιστη προτεραιότητα. Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) για άλλη μια φορά ανταποκρίνεται στην ανάγκη να προσφέρει στην αγορά υπηρεσίες με επίκεντρο τον Άνθρωπο – Κοινωνία. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε στο ίδιο επίπεδο, προωθώντας υπηρεσίες που υπηρετούν την έννοια της κοινωνικής ευθύνης».

Ο κύριος Απόστολος Γεωργαντζής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ACS, δήλωσε:

«Η διπλή πιστοποίησή της εταιρείας μας από την TÜV HELLAS, σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 45001:2018 και ISO 39001:2012, για τα συστήματα διαχείρισης της ACS για την υγεία και ασφάλεια στην εργασία και για την οδική ασφάλεια, επιβεβαιώνει εμφατικά το πόσο σημαντική θεωρούμε την ασφάλεια των εργαζομένων μας. Στην ACS, οι άνθρωποί μας είναι το πραγματικό κεφάλαιο της εταιρείας, οι οποίοι σε πρόσφατες δύσκολες στιγμές για όλους μας, όπως η πανδημία, ανταπεξήλθαν στηρίζοντας τους πελάτες μας, την εταιρεία, αλλά και την ελληνική κοινωνία. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι στην ψηφιακά μετασχηματισμένη ACS, θα συνεχίσουν να πρωταγωνιστούν, προκειμένου από κοινού να συνεχίσουμε να παρέχουμε το ίδιο υψηλό επίπεδο υπηρεσιών στους πελάτες μας»

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο