Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Τη διαφημιστική εταιρεία Cream πιστοποίησε η TÜV Hellas (TÜV Nord)

 

undefined

 

Τη διαφημιστική εταιρεία Cream, μια από τις μεγαλύτερες και πιο επιτυχημένες ανεξάρτητες επιχειρήσεις του κλάδου στην Ελλάδα πιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Στο πλαίσιο της πολυετούς συνεργασίας ανάμεσα στην Cream και την TÜV HELLAS (TÜV NORD) πραγματοποιήθηκαν οι προβλεπόμενες επιθεωρήσεις στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Αθήνα, αναφορικά με την 2η επιτήρηση για το Σύστημα Διαχειριστικής Επάρκειας σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ 1435: 2009 και η Επιθεώρηση Πιστοποίηση για το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2015 που αφορούν στις υπηρεσίες επικοινωνίας.

Αναλυτικά, η πιστοποίηση αφορά στα πεδία εφαρμογής της παροχής διαφημιστικών υπηρεσιών, της παροχής υπηρεσιών προγραμματισμού μέσων και αγοράς χώρου και χρόνου, καθώς και στην παροχή υπηρεσιών δημιουργίας διακριτού σήματος.

Σημειώνεται ότι η Cream έχει πιστοποιηθεί από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) από το 2010, γεγονός που επιβεβαιώνει τη σταθερή της προσήλωση στις συγκεκριμένες διαδικασίες, ενώ φέτος Επιθεωρήθηκε και πιστοποιήθηκε για πρώτη φορά και για το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2015. Παράλληλα, η πιστοποίηση σύμφωνα με το ΕΛΟΤ 1435: 2009 επιβεβαιώνει ότι η εταιρεία καλύπτει όλες τις προϋποθέσεις που θέτουν οι κορυφαίες πολυεθνικές εταιρείες, καθώς και οι φορείς του δημοσίου, αναφορικά με τη συνεργασία με τις διαφημιστικές εταιρείες.

undefined

 

Η Cream είναι μια από τις κορυφαίες ανεξάρτητες διαφημιστικές εταιρείες στη χώρα που ιδρύθηκε δίνοντας βάση στη δημιουργικότητα και δραστηριοποιείται στη χώρα μας εδώ και περίπου 20 χρόνια, έχοντας συνεργαστεί με περισσότερους από 90 διεθνείς και εγχώριους πελάτες.

Η Επικεφαλής Επιθεωρήτρια της TÜV HELLAS (TÜV NORD), κ. Μαργαρίτα Κυπριώτου, ανέφερε ότι: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη σταθερή συνεργασία μας με την Cream, μια εκ των κορυφαίων εταιρειών του κλάδου της στην Ελλάδα. Η επαναπιστοποίηση της επιβεβαιώνει τη σημασία που δίνει η εταιρεία στην τήρηση όλων των προβλεπόμενων διαδικασιών και ταυτόχρονα αποτελεί ‘ψήφο εμπιστοσύνης’ απέναντι στον κορυφαίο φορέα πιστοποίησης της χώρας».

Η κ. Γεωργία Ζυγούρη, Executive Assistant της CREAM, τόνισε ότι: «Σε έναν τόσο ανταγωνιστικό κλάδο όπως είναι ο χώρος της επικοινωνίας, όπου η λεπτομέρεια είναι συστατικό διαφοροποίησης, είναι επιτακτικό να εξασφαλίζεις την αρτιότητα της λειτουργίας και του αποτελέσματος των υπηρεσιών που παρέχεις. Αυτό πιστοποιεί για εμάς, ο πλέον αξιόπιστός φορέας TÜV HELLAS (TÜV NORD), που μετράμε  12 χρόνια συνεργασίας μαζί, είναι πάντα δίπλα μας και είμαστε σίγουροι ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλά χέρια».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο