Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Tα ξενοδοχεία του Ομίλου Mitsis με βάση την υπηρεσία Safe Restart αξιολόγησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD)

undefined

 

 

 

Τα ξενοδοχεία Mitsis Rinela Beach, Mitsis Blue Domes, Mitsis Alila και Mitsis Sofitel Airport του ομώνυμου ξενοδοχειακού ομίλου αξιολόγησε η TÜHELLAS (TÜNORD), με βάση την υπηρεσία Safe Restart που προσφέρει ο Φορέας Πιστοποίησης, ενώ παράλληλα αναμένεται αντίστοιχη αξιολόγηση και για το ξενοδοχείο Mitsis Galini.

Σημειώνεται ότι η υπηρεσία SafeRestart έχει δημιουργηθεί ακολουθώντας πλήρως τις ισχύουσες Εθνικές Νομοθετικές Απαιτήσεις και Κατευθυντήριες Οδηγίες και Συστάσεις και κατευθυντήριες οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Επιπλέον, πραγματοποιείται μόνο σε ξενοδοχεία που βρίσκονται εν λειτουργία ενώ ο Φορέας Πιστοποίησης παρέχει την υπηρεσία σε τιμές κόστους, ως έμπρακτη απόδειξη της υποστήριξης στον δοκιμαζόμενο τουριστικό κλάδο.

H αξιολόγηση των ξενοδοχείων του ομίλου Mitsis, ενός από τους μεγαλύτερους στη χώρα, έρχεται ως επιστέγασμα της πολυετούς συνεργασίας με την TÜHELLAS (TÜNORD), αποτελώντας παράλληλα ακόμα μία «ψήφο εμπιστοσύνης» στην υπηρεσία SafeRestart.

Σημειώνεται επίσης ότι η TÜHELLAS (TÜNORD), έχει ήδη πιστοποιήσει ορισμένα από τα ξενοδοχεία του Ομίλου Mitsis σύμφωνα με το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων ISO 22000:2018 και το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001:2015 και έχει διενεργήσει τις επιθεωρήσεις αστεροποίησης στο σύνολο αυτών, όπως και τις εγκαταστάσεις αναψυχής αλλά και τους ανελκυστήρες.

Η κ. Uxue Azpiroz της TÜV HELLAS (TÜV NORD) δήλωσε σχετικά: Η συνεργασία με τον Όμιλο Mitsis ξεκίνησε από τον έλεγχο των επισιτιστικών τμημάτων στα οποία ο Όμιλος δίνει μεγάλη έμφαση. Στη συνέχεια, ο Φορέας μας, ανέλαβε το σύνολο των επιθεωρήσεων τρίτου μέρους. Ο Έλεγχος ετοιμότητας «SafeRestart», ήρθε ως επισφράγισμα της δέσμευσης της διοίκησης και του συνόλου των στελεχών του Ομίλου στη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας και φυσικά στην ικανοποίηση των πελατών. 

«Έχοντας ως βασική προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια των επισκεπτών και των μελών του προσωπικού του, ο Όμιλος Mitsis Hotels έχει θέσει σε εφαρμογή ένα πλήρες Σχέδιο Υγιεινής και Ασφάλειας, το οποίο καταρτίσθηκε σύμφωνα με τις διεθνείς επιστημονικές προδιαγραφές και τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και των Υπουργείων Υγείας και Τουρισμού της Ελλάδας και προβλέπει όλα τα μέτρα, τις προδιαγραφές και τις διαδικασίες ασφαλούς λειτουργίας για όλα τα τμήματα των ξενοδοχείων μας», ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος  του Ομίλου MitsisHotels, Σταύρος Μήτσης.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο