Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Τα σουπερμάρκετ Χαλκιαδάκης Α.Ε. πιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Στην πιστοποίηση του συστήματος διανομής των ιατροτεχνολογικών προϊόντων των σουπερμάρκετ Χαλκιαδάκης A. Ε. προχώρησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD), συνεχίζοντας την πολυετή συνεργασία με την επιχείρηση.

Συγκεκριμένα, ο κορυφαίος φορέας πιστοποίησης στην Ελλάδα επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις αλλά και τις διαδικασίες των σουπερμάρκετ Χαλκιαδάκης Α.Ε. στην Κρήτη και προχώρησε στην έκδοση ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ότι το σύστημα «Αρχών και κατευθυντήριων Γραμμών ορθής Πρακτικής Διανομής Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων» συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις της Υπουργικής Απόφασης ΔΥ8/1348/2004, (ΦΕΚ 32Β/2004), του Υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας της Ελλάδας. Σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Νομοθεσίας, η σχετική πιστοποίηση κοινοποιείται και στην Αρμόδια Αρχή (Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων, ΕΟΦ).

Η εν λόγω πιστοποίηση έρχεται σε συνέχεια μιας σειράς άλλων, εξίσου σημαντικών πιστοποιήσεων που έχει εκδώσει η TÜV HELLAS (TÜV NORD) για την Χαλκιαδάκης Α.Ε., και οι οποίες αφορούν κομβικούς τομείς της λειτουργίας της, συμπεριλαμβανομένης της ασφάλειας των προϊόντων και τη διαχείριση της ποιότητας της εταιρείας.

Έτσι, η νέα πιστοποίηση έρχεται να επιβεβαιώσει εκ νέου τη σημασία που δίνει η Χαλκιαδάκης Α.Ε. στην ασφάλεια των προϊόντων και διαδικασιών και στην απαρέγκλιτη τήρηση όλων των κανονιστικών υποχρεώσεών της.

Ειδικά δε σε έναν τόσο νευραλγικό τομέα όπως η διανομή ιατροτεχνολογικών προϊόντων, η αξιόπιστη πιστοποίηση μέσω της TÜV HELLAS (TÜV NORD) αποτελεί απόδειξη της αναγνώρισης της σημασίας που έχει για την Χαλκιαδάκης Α.Ε. η εστίαση στην κάθε λεπτομέρεια για την επιχειρηματική της λειτουργία.

Σημειώνεται πως η εταιρεία Χαλκιαδάκης Α.Ε. δραστηριοποιείται στον χώρο των σουπερμάρκετ από το 1980 μέχρι και σήμερα και είναι ο μεγαλύτερος εργοδότης στον κλάδο του λιανεμπορίου στην Κρήτη, απασχολώντας περισσότερους από 1.600 εργαζόμενους, παραμένοντας πιστή στο όραμά της, το οποίο είναι να συνεχίσει να προσφέρει στους πελάτες της ποιοτικά προϊόντα, στηρίζοντας την τοπική κοινωνία και αξιοποιώντας το ανθρώπινο δυναμικό της, με σεβασμό στις αρχές και τις αξίες της.

Ο κ. Γιώργος Μελαχροινός, Επικεφαλής του Τμήματος Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων και Υγείας της TÜV HELLAS (TÜV NORD), δήλωσε: «Η εταιρεία ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ A.E. αποδεικνύει για άλλη μια φορά την ανταποδοτική σχέση της με την κοινωνία, την οποία αναπτύσσει συνεχώς επί δεκαετίες. Σεβόμενη τους πελάτες της, έχει αναπτύξει ειδικό σύστημα αξιολόγησης της νομιμότητας κυκλοφορίας των Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων που διακινεί, των συνθηκών και των όρων διανομής τους, σύμφωνα με τις νομικές και κανονιστικές απαιτήσεις. Είναι τιμή για εμάς, η επέκταση της ήδη άριστης συνεργασία μας, σε μια σειρά αξιολογήσεις και πιστοποιήσεις, που εστιάζονται στην ασφάλεια και ποιότητα των προϊόντων, τις συνθήκες των εργαζομένων και πελατών, τη συμμόρφωση με την Νομοθεσία, την βιωσιμότητα και την ελαχιστοποίηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων. Είμαστε πεισμένοι ότι η εταιρεία ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΑΕ, η Διοίκηση, τα στελέχη και οι εργαζόμενοί της, θα συνεχίσουν στην ίδια πορεία επιχειρηματικής επιτυχίας και κοινωνικής ανταποδοτικότητας».

Η κα. Στέλλα Χναράκη, υπεύθυνη ποιότητας των Super Markets Χαλκιαδάκης, δήλωσε κατά την παραλαβή της Πιστοποίησης: «Είναι αδιαπραγμάτευτη η δέσμευσή μας για υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας στο σύνολο των δραστηριοτήτων μας, ώστε να διασφαλίζουμε την υψηλή ποιότητα των προϊόντων που προσφέρουμε στους πελάτες μας. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσονται και οι πιστοποιήσεις από αξιόπιστους, ανεξάρτητους κορυφαίους διεθνείς οργανισμούς, που θέτουν την ποιότητα στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας. Όχι σε θεωρητικό, αλλά σε πρακτικό επίπεδο. Αυτή η φιλοσοφία άλλωστε, αποτελεί και βασικό συγκριτικό πλεονέκτημα της Χαλκιαδάκης Α.Ε. διαχρονικά. Ευχαριστούμε την TÜV HELLAS (TÜV NORD) για την άψογη συνεργασία της, για ακόμα μια φορά, προς την κατεύθυνση αυτή.»

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο