Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Τα «Νερά Κρήτης» επαναπιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD)

 

undefined

 

Τα «Νερά Κρήτης», μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες ελληνικές εταιρείες με παρουσία σε 34 χώρες και παραγωγικές εγκαταστάσεις σε όλη την Ελλάδα πιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Ο κορυφαίος φορέας πιστοποίησης στη χώρα πραγματοποίησε επιθεωρήσεις στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στα Χανιά, οι οποίες και ολοκληρώθηκαν με επιτυχία, οδηγώντας στην επαναπιστοποίηση της «Νερά Κρήτης» σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ΙSO 22000:2018, ISO 9001:2015 και FSSC 22000 version 5.1, καθώς και το τεχνικό πρωτόκολλο IFS Food Version 7. Η διαδικασία αφορά στο Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων της εταιρείας, έχοντας ως πεδίο εφαρμογής την εμφιάλωση νερού σε φιάλες PET.

Η επαναπιστοποίηση αυτή αφενός επιβεβαιώνει την απαρέγκλιτη τήρηση όλων των διαδικασιών και τη συμμόρφωση στους κανόνες ασφαλείας, ταυτόχρονα όμως εξασφαλίζει ότι τα «Νερά Κρήτης» μπορούν να διαθέτουν τα προϊόντα τους σε όλο το συνεργαζόμενο δίκτυο διανομέων, εντός και εκτός συνόρων.

undefined

Η «Νερά Κρήτης» ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2003, αξιοποιώντας μια από τις πιο καθαρές πηγές ύδατος στην Ελλάδα, στα Λευκά Όρη της Κρήτης. Το 2007 ξεκίνησε τη διάθεση κλασσικών συσκευασιών νερού, αποκτώντας παρουσία σε όλη την Ελλάδα, ενώ ξεκίνησε την εξαγωγική της δραστηριότητα το 2013.

Σήμερα, διαθέτει παραγωγική μονάδα με εμβαδό 11.000 τ.μ. στο Βαρύπετρο του Δήμου Χανίων, δύο αποθήκες στην Αθήνα –στις Αχαρνές και στο Κορωπί- και δύο υποκαταστήματα σε Οινόφυτα και Χίο. Τα προϊόντα της, πέραν της Ελλάδας, εξάγονται σε 34 χώρες μέσω συνεργασιών με τις μεγαλύτερες αλυσίδες διανομής. Η εταιρία επενδύει συνεχώς σε νέο εξοπλισμό, εφαρμόζει ενδελεχείς ελέγχους σε όλα τα στάδια παραγωγής-εμφιάλωσης, εξασφαλίζοντας έτσι την κυκλοφορία εμφιαλωμένου νερού με υψηλής ποιότητας χαρακτηριστικά.        

H Επικεφαλής Επιθεωρήτρια της TÜV HELLAS (TÜV NORD), κυρία Μαρία Φραγκιαδάκη, τόνισε ότι «η σταθερή-συνεχής και επιτυχημένη συνεργασία της εταιρείας ‘Νερά Κρήτης’ με τον Φορέα μας από το 2004, αποτελεί αδιάσειστη απόδειξη της δέσμευσής της για την παροχή ασφαλούς και ποιοτικού προϊόντος.Νιώθουμε ιδιαίτερα υπερήφανοι για μια ακόμη ελληνική, εξωστρεφή επιχείρηση που με τη σειρά της εμπιστεύεται τον κορυφαίο φορέα πιστοποίησης στην Ελλάδα.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο