Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Tα καταστήματα της Protergia με βάση την υπηρεσία Safe Restart αξιολόγησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD)

 

undefined

 

Τα καταστήματα της Protergia σε Νέο Ηράκλειο, Νέα Ερυθραία Αττικής, Θεσσαλονίκη και Πάτρα αξιολόγησε η TÜHELLAS (TÜNORD) με βάση την υπηρεσία Safe Restart.

Η αξιολόγηση της Protergia, του Τομέα Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου της MYTILINEOS, της μεγαλύτερης ιδιωτικής εταιρείας ενέργειας στη χώρα, αποτελεί ακόμη ένα παράδειγμα της προστιθέμενης αξίας που προσφέρει ο έλεγχος Safe Restart στις ελληνικές επιχειρήσεις.

Παράλληλα, η αξιολόγηση των καταστημάτων της Protergia με βάση την υπηρεσία Safe Restart έρχεται σε συνέχεια της πολυετούς συνεργασίας της MYTILINEOS με την TÜV HELLAS (TÜV NORD), καθώς έχει πιστοποιηθεί για το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας κατά ISO 9001:2015, για το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης κατά ISO 14001:2015 και για το Σύστημα Διαχείρισης Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία κατά ISO 45001:2018.

Η MYTILINEOS, μέσω της Protergia, δραστηριοποιείται στην προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου, προσφέροντας σύγχρονες και αξιόπιστες υπηρεσίες και συνδυαστικά προϊόντα ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου, με περισσότερες από 250.000 παροχές σε ολόκληρη τη χώρα. Η Protergia είναι ο κορυφαίος πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου, με ενεργειακό χαρτοφυλάκιο δυναμικότητας 1.200 MW θερμικών μονάδων και 222 MW Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, καλύπτει άνω του 10% της εγχώριας ζήτησης ηλεκτρικής ενέργειας.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως η υπηρεσία Safe Restart πραγματοποιείται μόνο σε επιχειρήσεις που βρίσκονται εν λειτουργία, ενώ ήδη μέσω της υπηρεσίας έχουν αξιολογηθεί κορυφαίες επιχειρήσεις στους τομείς του τουρισμού, του λιανεμπορίου, αλλά και της παροχής υπηρεσιών.

Επιπλέον, η υπηρεσία Safe Restart έχει δημιουργηθεί ακολουθώντας πλήρως τις ισχύουσες Εθνικές Νομοθετικές Απαιτήσεις και Κατευθυντήριες Οδηγίες και Συστάσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αναπροσαρμόζεται συνεχώς με βάση τα νέα δεδομένα που προκύπτουν.

Η κυρία Βασιλική Καζάζη, Senior Vice President Food TÜV NORD δήλωσε σχετικά: «Η αξιολόγηση των καταστημάτων της Protergia είναι το επιστέγασμα της πολυετούς συνεργασίας του Φορέα μας με τον όμιλο MYTILINEOS, αλλά και μια ακόμη «ψήφος εμπιστοσύνης» από κορυφαία εταιρεία για την υπηρεσία Safe Restart. Από την πλευρά μας, παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας να στηρίζουμε τους συνεργάτες μας με κορυφαίες υπηρεσίες, όπως κάνουμε σταθερά για περισσότερα από 30 χρόνια στην Ελλάδα». 

Σχετικά με την TÜHELLAS (TÜNORD)

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι Οργανισμός Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης, μέλος του Γερμανικού Ομίλου TÜV NORD GROUP. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987, παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification) σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος. Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας και παρέχει πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές. Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων, έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας.

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) διαθέτει γραφεία στη Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο Κρήτης και στα Ιωάννινα, θυγατρικές εταιρείες στην Κύπρο και στην Αίγυπτο και παγκόσμια παρουσία μέσω της πιστοποίησης και επιθεώρησης έργων ανά την υφήλιο.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον κ. Γιώργο Φρίγκα (6936028853, press@tuv-nord.com).

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο