Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Συμμετοχή της TÜV HELLAS (TÜV NORD) στην FOOD EXPO, τη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στην Ν.Α. Ευρώπη

Με περισσότερους από 30.000 επισκέπτες από όλο τον κόσμο, 1.300 εκθέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, όλες οι τάσεις και προκλήσεις του f&b industry… η FOOD EXPO 2023 για ακόμα μία φορά αποτέλεσε ένα κορυφαίο meeting point του κλάδου σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι επαγγελματίες της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου, των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης από την Ελλάδα και από άλλες χώρες που την επισκέφτηκαν, ανακάλυψαν από κοντά πάνω από 50.000 ανώτερης ποιότητας και διατροφικής αξίας τρόφιμα και ποτά, πραγματοποίησαν ουσιαστικές συναντήσεις με τους εκπροσώπους τους και φυσικά έκλεισαν επικερδείς συμφωνίες.

Από τις 18 έως τις 20 Μαρτίου, ο Φορέας μας ήταν εκεί…. D35, Hall 2

Μας δόθηκε η ευκαιρία να αναδείξουμε τις υπηρεσίες μας σε χιλιάδες επιχειρηματίες και συνεργάτες από όλο τον κόσμο και να ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες με όλους τους επισκέπτες της έκθεσης.

Ταυτόχρονα, ήμασταν υπερήφανοι για όλους τους συνεργάτες μας που παρευρέθηκαν εκεί, καθώς με περισσότερα από 150 πιστοποιητικά του Φορέα μας, η έκθεση κατακλίστηκε από το αναγνωρισμένο και αξιόπιστο λογότυπο της TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση Η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών στη Ν.Α. Ευρώπη | FOOD EXPO

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο