Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Συμμετοχή της TÜV HELLAS (TÜV NORD) στην επίσημη παρουσίαση του βιβλίου F.O.O.D – The Future Of Obvious Disruption

undefined

 

 

Ο κ. Σάββας Πελτέκης, Διευθύνων Σύμβουλος της TÜV HELLAS (TÜV NORD) συμμετείχε στην στρογγυλή τράπεζα της επίσημης πρώτης παρουσίασης του δεύτερου βιβλίου του κ. Παναγιώτη Χαμακιώτη, με τίτλο βιβλίου F.O.O.D – The Future Of Obvious Disruption

H εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 22 Οκτωβρίου στην αίθουσα “Σταύρος Τορνές” του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης στο λιμάνι.

Το βιβλίο αποτελεί μία από τις δράσεις του The F.O.O.D. Project, μιας πλατφόρμας που ηγείται ο κ. Χαμακιώτης και έχει να κάνει με το διάλογο όλων των εμπλεκομένων, πάνω σε θέματα όπως τη γνώση και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται να αποκτηθεί, ώστε να αναπτυχθεί αειφόρα ο αγροτικός τομέας της Ελλάδας και να αναγνωριστεί η μεγάλη σημασία και συνεισφορά του αγροτικού επαγγέλματος.

undefined

Με ένα δυναμικό πάνελ πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργο Γεωργαντά.

Το παρόν επίσης στο πάνελ μαζί με τον κ. Σάββα Πελτέκη έδωσαν: ο Δρ. Jeff Lansdale, Πρόεδρος της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής, ο κ. Γιάννης Πανάγος, Εκδότης Εφημερίδας AGRENDA. Και η κα Έφη Λαζαρίδου. Διευθύνουσα Σύμβουλος Νέας Γεωργίας/Νέας Γενιάς, Generation Ag Greece Stavros Niarchos Foundation. Συντονισε με επιτυχία την εκδήλωση ο Χρήστος Κατσάνος.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο