Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Συμμετείχαμε στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Energy Scouts”

undefined

 

Ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος “Energy Scouts” και 1ο βραβείο για τον κ. Αθανάσιο Μουζά και την TÜV HELLAS (TÜV NORD), για την  αποδοτικότερη ενεργειακά ιδέα, το οποίο πραγματοποιήθηκε από το Ελληνογερμανικό επιμελητήριο και το Young Energy Europe.

Ο κ. Αθανάσιος Μουζάς, Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ. – Επιθεωρητής Κτιριακών & Έργων Υποδομής του Φορέα μας, συμμετείχε στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο πλαίσιο του οποίου εκπόνησε τη μελέτη για την εξοικονόμηση ενέργειας και πόρων στις κεντρικές εγκαταστάσεις μας στον Χολαργό.

Κύριο αντικείμενο της μελέτης ήταν να ποσοτικοποιηθούν με όσο δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια, μέσω υπολογιστικών μοντέλων, παράμετροι όπως η υφιστάμενη ενεργειακή κατάσταση του κτιρίου γραφείων της TÜV HELLAS (TÜV NORD) και έπειτα να προσδιοριστούν ρεαλιστικές και άμεσα εφαρμόσιμες λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας με στόχο να υλοποιηθούν και έτσι να δημιουργηθεί ένα ακόμη πιο βιώσιμο και οικολογικό εργασιακό περιβάλλον.

Η Παρουσίαση της εργασίας/ιδέας θα πραγματοποιηθεί εντός του 2023 στην Τελετή Απονομής Βραβείων στους Energy Scouts και των 8 ευρωπαϊκών χωρών που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, η οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Γερμανίας, στο Βερολίνο.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.
Μετάβαση στο περιεχόμενο