Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Συμμετέχουμε στο «SALES IN ACTION»- Το πιο ζωντανό συνέδριο για τις Πωλήσεις

undefined

 

 

Ο Φορέας μας δίνει το δυναμικό «παρών» στο «SALES IN ACTION», το πιο ζωντανό συνέδριο για τις Πωλήσεις, με την Ομιλία: «Πωλήσεις και Εκπαίδευση: Διδάσκονται οι πωλήσεις και αν ναι, πώς;» 

Η κ. Κονδυλία Κοντογιάννη, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Εκπαίδευσης του Φορέα μας, θα μας παρουσιάσει την ομιλία της με θέμα: Πωλήσεις και εκπαίδευση, Διδάσκονται οι πωλήσεις και αν ναι, πώς; Πώς μεταφέρουμε τις βέλτιστες πρακτικές στην ομάδα και τους συνεργάτες μας; Ποια Ψηφιακά εργαλεία εκπαίδευσης και πωλήσεων χρησιμοποιούμε στην μεταπανδημική εποχή; 

Το συνέδριο, πραγματοποιείται την Τρίτη 12 Ιουλίου, υπό την αιγίδα του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος, για να συμβάλλει στην ανταλλαγή γνώσης και καλών πρακτικών μεταξύ των στελεχών Πωλήσεων της ελληνικής αγοράς. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί μόνο με φυσική παρουσία στο αμφιθέατρο ΟΤΕ Academy στο Μαρούσι. 

undefined

Ποιες είναι οι νέες τάσεις, οι βέλτιστες πρακτικές αλλά και οι προκλήσεις που δημιουργεί ένα περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από αβεβαιότητα; Οι γεωπολιτικές εξελίξεις και η πανδημία κρατούν τις εταιρείες σε επαγρύπνηση, καθώς το «comeback» που επιχειρούν, ύστερα από δύο χρόνια lockdown, γίνεται με προσοχή.  Σε αυτό το ασταθές περιβάλλον, οι εταιρείες που είναι επαρκώς προετοιμασμένες, θα είναι και οι πιο ωφελημένες. Η δυναμική επιστροφή των επιχειρήσεων βασίζεται στον ανασχεδιασμό του επιχειρησιακού τους μοντέλου, που έχει ως επίκεντρο τον πελάτη και υποστηρίζεται από τις κατάλληλες διαδικασίες και την αποτελεσματική διακυβέρνηση. 

Περισσότεροι από 25 ομιλητές από πολλά και διαφορετικά industries θα μιλήσουν για τις σύγχρονες τάσεις στις Πωλήσεις μέσα από μια σειρά back to back παρουσιάσεων μέγιστης διάρκειας 8 λεπτών, οι οποίες θα πραγματεύονται τις βέλτιστες πρακτικές, success stories και case studies αλλά και θέματα διαχείρισης κρίσεων. 

Ενδεικτική θεματολογία: 

  • Ψηφιακός Μετασχηματισμός και Τεχνολογία
  • Η κρίση (πανδημία covid) που έγινε (για πολλές εταιρείες) ευκαιρία
  • Στρατηγική
  • Εξατομικευμένη Εμπειρία Αγορών και Πωλήσεις
  • Story Selling
  • Εκπαίδευση και Επιμόρφωση για την απόκτηση των αναγκαίων γνώσεων και δεξιοτήτων

Μπορείτε να δείτε τους ομιλητές του συνεδρίου εδώ: https://www.salesinaction.gr/#speakers 

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας στον εξής σύνδεσμο: https://www.eventora.com/en/Events/salesinaction-2022 

Τα μέλη του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ) έχουν σχετική έκπτωση στο κόστος συμμετοχής. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο