Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Στην TÜV HELLAS (TÜV NORD) ξεκινάμε τη νέα χρονιά με πρωτιά!

undefined

 

 

Πρώτο διαπιστευμένο πιστοποιητικό για τον Φορέα μας, με βάση τη νέα έκδοση του προτύπου ISO 22000:2018 για την εταιρεία «Γρηγόρης».

Η εταιρεία, διατηρεί εδώ και 10 χρόνια πιστοποιητικό για την Ασφάλεια της εφοδιαστικής αλυσίδας και τη λειτουργία του δικτύου των καταστημάτων της, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000, ενώ παράλληλα, για το επίπεδο των υπηρεσιών της και την περιβαλλοντική της ευαισθησία, διαθέτει πιστοποιητικά με βάση τα διεθνή πρότυπα ISO 9001:2015 & ISO 14001:2015.

undefined

Με μοναδικές συνταγές που καλύπτουν όλα τα γούστα, προσοχή στη λεπτομέρεια και πάνω από όλα χαμόγελο, διαθέτει περισσότερα από 340 #καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία και Ρουμανία, αποτελώντας μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ, στην Ευρώπη.

Γιατί στο Γρηγόρη…αυτούς που σου φτιάχνουν τη μέρα τους ξέρεις με το #μικρό!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο