Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Στην Αθήνα το GLOBALG.A.P. Tour 2023 από την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Στην Αθήνα πραγματοποιείται φέτος το κορυφαίο διεθνές συνέδριο του αγροτοδιατροφικού κλάδου GLOBALG.A.P. Tour 2023 και διοργανώνεται από την TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Το συνέδριο διοργανώνεται από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) σε συνεργασία με την GLOBALG.A.P. και αποτελεί μοναδική ευκαιρία για συνεργασία και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ παραγωγών, αλυσίδων super markets, αλυσίδων διανομής, επαγγελματιών ποιότητας, επαγγελματικών οργανώσεων και θεσμικών εκπροσώπων.

Το συνέδριο πραγματοποιείται την Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023, κατά τις ώρες: 09:00-17:00 στο ξενοδοχείο Electra Palace Hotel (Ναυάρχου Νικοδήμου 18-20, 105 57 Αθήνα).

Για δηλώσεις συμμετοχής και το αναλυτικό ωρολόγιο πρόγραμμα του συνεδρίου, μπορείτε να ακολουθήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/3JraxkH

Η ατζέντα των θεμάτων που θα καλυφθούν, περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα θεματικών, συμπεριλαμβανομένης της νέας έκδοσης v6 της GLOBALG.A.P, των απαιτήσεων των αλυσίδων super markets στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, καθώς και του χώρου των υδατοκαλλιεργειών.

Αναλυτικά, στο πλαίσιο του συνεδρίου θα καλυφθούν θέματα που αφορούν τα νέα δεδομένα και πρωτόκολλα πιστοποίησης, καθώς και τις νέες τάσεις αλλά και προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος της αγροτοδιατροφής. Επιπλέον, ιδιαίτερη αναφορά θα δοθεί στην παρουσίαση των σχημάτων της GLOBALG.A.P, ενώ οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε ανοικτή συζήτηση για όλα τα θέματα του κλάδου αλλά και σε σχέση με τα πρωτόκολλα και διαδικασίες πιστοποίησης.

Σημειώνεται ότι το προηγούμενο συνέδριο της GLOBALG.A.P. στην Ελλάδα είχε πραγματοποιηθεί το 2017 σε διοργάνωση και πάλι από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) με περισσότερους από 380 συμμετέχοντες και εξέχοντες ομιλητές.

Ο κ. Θωμάς Αραπογιάννης, Vice President Food & Agriculture της TÜV HELLAS (TÜV NORD), δήλωσε πως: «Το συνέδριο GLOBALG.A.P. Tour 2023 αποτελεί σταθμό για τα θέματα του αγροτοδιατροφικού τομέα παγκοσμίως αλλά και της χώρας μας. Πρόκειται για έναν θεσμό με ιδιαίτερη βαρύτητα, ενώ στο πλαίσιο των εργασιών του προκύπτουν εξαιρετικά συμπεράσματα. Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή που μας ανατέθηκε από την GLOBALG.A.P. να διοργανώνουμε το φετινό συνέδριο και είμαστε βέβαιοι ότι το αποτέλεσμά του θα είναι τουλάχιστον εφάμιλλο με αυτό το 2017 όταν και το είχαμε φιλοξενήσει ξανά».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο