Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Σεμινάριο «O Τεχνικός του Απαιτητικού “Σήμερα” Και του Συναρπαστικού “Αύριο” Στην Παροχή Υπηρεσιών»

undefined

 

 

 

O κ. Μανόλης Καλογεράκης, Technical business coach ICF, μας παρουσιάζει την αξία και τα οφέλη για τους τεχνικούς και μηχανικούς που παρακολουθούν το επιτυχημένο και εξειδικευμένο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: «O ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΥ “ΣΗΜΕΡΑ” ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟΥ “ΑΥΡΙΟ” ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ»

Απευθύνεται σε:

-Τεχνικούς κάθε βαθμίδας και κάθε ειδικότητας που θέλουν να βρίσκονται πάντα στην κορυφή της επιτυχίας στο επάγγελμα τους, να διατηρούν ενθουσιασμένους και πιστούς τους πελάτες τους και να επικοινωνούν αποτελεσματικά με τους συνεργάτες τους.

-Προϊσταμένους συνεργείων και διευθυντές τεχνικής υποστήριξης εγκαταστάσεων και μηχανημάτων που θέλουν να απογειώσουν την αποτελεσματικότητα και την απόδοση της τεχνικής ομάδας τους.

-Ελεύθερους επαγγελματίες τεχνικούς και μηχανικούς, που θέλουν να εξελίσσονται, να ξεχωρίζουν για το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών τους και να είναι πάντα η πρώτη επιλογή των πελατών τους.

Εισηγητής: Μανόλης Καλογεράκης, Technical business coach ICF, Διπλ. μηχανικός ΕΜΠ.
Ώρες διεξαγωγής: 09:00 – 17:00
Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 30 & 31 Μαΐου
Δηλώστε συμμετοχή εδώ:

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο