Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Σεμινάριο για μηχανικούς και τεχνικούς από την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

undefined

 

 

Ένα νέο σεμινάριο, ειδικά σχεδιασμένο για μηχανικούς και τεχνικούς πραγματοποιεί η TÜV HELLAS (TÜV NORD), δίνοντας τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να βελτιώσουν τις γνώσεις τους σε εξειδικευμένα γνωστικά αντικείμενο.

Το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα «Ειδικός Ελέγχου και Εφαρμογών για την Προστασία και Επισκευή Δομημάτων από οπλισμένο σκυρόδεμα σύμφωνα με το ΕΛΟΤ ΕΝ 1504» απευθύνεται σε επαγγελματίες των κατασκευών που θέλουν να εντρυφήσουν στο συγκεκριμένο πεδίο, εξασφαλίζοντας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε μια ραγδαία μεταβαλλόμενη αγορά.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι οι μηχανικοί και τεχνικοί που θα συμμετάσχουν σε αυτό να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις κατανοώντας εις βάθος:

• τα 10 μέρη του προτύπου ΕΛΟΤ ΕΝ 1504
• τις αρχές και μεθόδους του προτύπου ΕΛΟΤ ΕΝ 1504
• τις βασικές αιτίες φθοράς και βλαβών σε χάλυβα και σκυρόδεμα
• την ορθή επιλογή και εφαρμογή δομικών συστημάτων προστασίας και επισκευής στο οπλισμένο σκυρόδεμα
• τα απαιτούμενα τεχνικά χαρακτηριστικά και τη σήμανση των δομικών υλικών
• την διασφάλιση ποιότητας και τους απαιτούμενους δομικούς ελέγχους σε εξειδικευμένα έργα προστασίας, επισκευής και ενίσχυσης

undefined

Επιπρόσθετα, και στο πλαίσιο το σεμιναρίου, θα γίνει εκτενής αναφορά σε εξειδικευμένες εφαρμογές από έργα κτιριακών, γεφυροποιίας και υπόγειων κατασκευών σε Ελλάδα και διεθνώς, ώστε να αποκτηθεί πρακτική εμπειρία επί των εφαρμογών.

Επιπλέον και μετά το πέρας της θεωρητικής εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τη σχετική πιστοποίηση μέσω εξετάσεων, ακολουθώντας τις αρχές του ΕΝ ISO/ IEC 17024. Σημειώνεται ότι για τη συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης απαιτείται σχετική εμπειρία στο αντικείμενο.

Το εν λόγω σεμινάριο έχει συνολική διάρκεια 40 ωρών και θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως κατά το χρονικό διάστημα από 15 Νοεμβρίου έως 16 Δεκεμβρίου 2022. Δηλώστε τη συμμετοχής σας εδώ.

Ο κύριος Αθανάσιος Μουζάς – Πολιτικός Μηχανικός MEng, Certified Passive House Designer, Επιθεωρητής Κτιριακών & Έργων Υποδομής της TÜV HELLAS (TÜV NORD) ανέφερε: «Η δια βίου μάθηση και η αναβάθμιση των τεχνικών γνώσεων είναι βασικό μέλημα της TÜV HELLAS (TÜV NORD). Και στο πλαίσιο του συγκεκριμένου σεμιναρίου, δίνουμε τη δυνατότητα σε μηχανικούς και τεχνικούς να πληροφορηθούν για τις τελευταίες εξελίξεις, να εντρυφήσουν σε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον αντικείμενο και εν τέλει να πιστοποιηθούν, εξασφαλίζοντας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο χώρο εργασίας τους.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο